Survivor 2018 αποχώρηση: Αυτός είναι ο παίκτης που έφυγε από τον Άγιο Δομίνικο (video)
Survivor 2018 αποχώρηση: Δες!

Άλλη μια Survivor 2018 αποχώρηση είδαμε χθες το βράδυ!

Ο Σάκης Τανιμανίδης κάλεσε όλους τους παίκτες στο συμβούλιο και  οι Μαχητές ήταν αυτοί, που θα έχαναν αυή της φορά έναν παίκτη. Ο Πάνος Θεοδώρου ήταν αυτός που ψηφίστηκε από τον Νικόλα Αγόρου – είχε ατομική ασυλία-ενώ η Ροδάνθη Καπαρού ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της.

Στη χθεσινή Survivor 2018 αποχώρηση, λοιπόν, είδαμε τη Ροδάνθη Καπαρού να αποχαιρετά τους συμπαίκτες της και το τηλεοπτικό κοινό. Η παίκτρια του Survivor 2018 είπε:

«Δεν το έχω συνειδητοποιήσει ακόμα. Παρόλα αυτά θέλω να πω μπράβο στον Πάνο. Φεύγω γεμάτη από το Survivor. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που κατάφερα και μπήκα σε αυτό το παιχνίδι. Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που γνώρισα όλα αυτά τα άτομα και εκπλήρωσα τους στόχους μου. Δεν πρόκειται να φύγω με καμία πικρία. Όταν λέω ότι φεύγω γεμάτη το εννοώ. Δεν υπάρχει κάτι άλλο για να ζήσεις, τα έχω ζήσει όλα. Σίγουρα με στεναχωρεί το γεγονός ότι δεν πρόκειται να ξαναγυρίσω στην καλύβα και δεν θα το ξαναζήσω όλο αυτό, αλλά κάποια στιγμή θα γινόταν, οπότε είμαι χαρούμενη που θα συνεχίσει αυτή η ομάδα έτσι».

Η Ροδάνθη Καπαρού είναι από τις παίκτριες που μέσα στο παιχνίδι δημιούργησε συμπάθειες και αντιπάθειες , πάλεψε στα αγωνίσματα ενώ δεν είναι λίγοι αυτοί που είπαν πως ανέπτυξε έντονο φλερτ με τον παίκτη του Survivor Τουρκίας, Hilmi Cem. Η Ροδάνθη κατάφερε να κερδίσει την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού και παρόλο που ψηφίστηκε 6 φορές από τους συμπαίκτες της, ήταν αυτή που με κάποιον μαγικό τρόπο έμενε και έφευγαν παίκτες που μπορεί να ήταν φαβορί.

Μάλιστα είχε αναφέρει κάποια στιγμή πως είχε σταματήσει να μετρά τις υποψηφιότητες της, γιατί ήταν πάντα ο εύκολος στόχος σε μια ψηφοφορία και δε δίσταζε να πει τα παράπονα της.

Δες το σχετικό απόσπασμα: 

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

 

Δες και αυτό: Survivor 2018 αποχώρηση: Δες ποιος παίκτης έφυγε από το παιχνίδι!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;