ΚΕΑ Ιουνίου 2018: Εγκρίθηκε η πληρωμή! Πότε θα πάρουν τα λεφτά οι δικαιούχοι;
ΚΕΑ Ιουνίου 2018: Δείτε αναλυτικά!

Με απόφαση που υπεγράφη από την Υπουργό Εργασίας, κα Έφη Αχτσιόγλου, εγκρίνεται η πληρωμή του ΚΕΑ Ιουνίου 2018 στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, εγκρίνεται η μεταφορά πίστωσης συνολικού ποσού 62.181.679,24 € (εξήντα δύο εκατομμύρια εκατόν ογδόντα μία χιλιάδες εξακόσια εβδομήντα εννέα ευρώ και είκοσι τέσσερα λεπτά) για την πληρωμή μηνός Iουνίου σε 279.889 (διακόσιους εβδομήντα εννέα χιλιάδες οκτακόσιους ογδόντα εννέα) δικαιούχους του προγράμματος Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης.

Η χορήγηση των χρημάτων στους λογαριασμούς των δικαιούχων, θα πραγματοποιηθεί μεταξύ 25-29 Ιουνίου. Θα ακολουθήσει επίσημη ανακοίνωση για την ακριβή ημερομηνία.

Αυτές είναι οι αλλαγές σε ΚΕΑ και επίδομα ανεργίας ΟΑΕΔ!

Η πληρωμή του ΚΕΑ Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Το υπουργείο Εργασίας καλεί τους δικαιούχους του ΚΕΑ να απευθύνονται στην Τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.

Η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ – keaprogram.gr, παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή. Tα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Α.Φ.Μ. αιτούντα
  • Α.Μ.Κ.Α. αιτούντα
  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.
  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.
  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ
  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)
  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π.χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;