ΑΣΕΠ: Εκδόθηκε η προκήρυξη 7Κ/2018 για τις 158 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Εκδόθηκε από το ΑΣΕΠ η προκήρυξη 7Κ/2018 για τις 158 μόνιμες θέσεις εργασίας.

Συγκεκριμένα αφορά προσλήψεις μόνιμου προσωπικού με σειρά προτεραιότητας εκατόν πενήντα οκτώ (158) θέσεων με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Αορίστου Χρόνου Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Ανώνυμη Εταιρεία «ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.»

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής ξεκινα στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο ΑΣΕΠ.

Βρείτε ΟΛΕΣ τις προκηρύξεις του ΑΣΕΠ εδώ!

Α΄ Κατηγορία Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης (ΠΕ), εκατόν δέκα (110) θέσεις. Κλάδων/Ειδικοτήτων: ΠΕ Διπλωματούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ1/Α ), ΠΕ Διπλωματούχοι Μηχανικοί Αναλυτές Προγραμματιστές (Τ1/Ζ) – ΠΕ Πτυχιούχοι Πληροφορικής (Τ2/Ζ) – ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί Πληροφορικής (ΔΟ1/Ζ), ΠΕ Πτυχιούχοι Διοικητικοοικονομικοί (ΔΟ1/Α). Β΄ Κατηγορία Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (ΤΕ), δέκα (10) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΤΕ Πτυχιούχοι Ηλεκτρολόγοι Μηχανικοί (Τ3/Α). Γ΄ Κατηγορία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (Δ.Ε.), τριάντα οκτώ (38) θέσεις. Κλάδου/Ειδικότητας: ΔΕ Ηλεκτροτεχνικοί Δικτύων (Τ4/Α). Οι ενδιαφερόμενοι για την κάλυψη των θέσεων αυτών καλούνται, εφόσον κατέχουν τα γενικά και απαιτούμενα προσόντα, να υποβάλουν «ΑΙΤΗΣΗ – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ» (ηλεκτρονική) καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά, σύμφωνα με τους όρους της παρούσας προκήρυξης

ΠΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (Τ1/Α): Σχεδιασμός, ανάπτυξη και εκμετάλλευση των δικτύων Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΗΕ), εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών της Εταιρείας, των Κέντρων Ελέγχου Δικτύων Διανομής και άλλα συναφή θέματα αντίστοιχα του γνωστικού αντικειμένου, της θέσης αρμοδιότητάς τους. ΠΕ ΔΙΠΛΩΜΑΤΟΥΧΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ ΑΝΑΛΥΤΕΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΤΕΣ (Τ1/Ζ) – ΠΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (Τ2/Ζ) – ΠΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ (ΔΟ1/Ζ): Σχεδίαση και διαχείριση πληροφοριακών συστημάτων και δικτύων, ανάπτυξη και διαχείριση εφαρμογών και βάσεων δεδομένων, καθώς και επιστασία συντήρησης και επισκευής υπολογιστών και δικτύων. ΠΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ (ΔΟ1/Α): Απασχολούνται στις Διοικητικές και Οικονομικές Υπηρεσίες της Εταιρείας, εφαρμόζοντας όλες τις προβλεπόμενες νομοθετικές και εσωτερικές σχετικές διαδικασίες. ΤΕ ΠΤΥΧΙΟΥΧΟΙ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΟΙ ΜΗΧΑΝΙΚΟΙ (Τ3/Α): Σχεδιασμός, ανάπτυξη και εκμετάλλευση των δικτύων Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΗΕ), εκσυγχρονισμός των εγκαταστάσεων και των λειτουργιών της Εταιρείας, των Κέντρων Ελέγχου Δικτύων Διανομής και άλλα συναφή θέματα αντίστοιχα του γνωστικού αντικειμένου, της θέσης αρμοδιότητάς τους. ΔΕ ΗΛΕΚΤΡΟΤΕΧΝΙΚΟΙ ΔΙΚΤΥΩΝ (Τ4/Α): Απασχολούνται στα Κέντρα Ελέγχου Δικτύων Διανομής, στα εναέρια και υπόγεια δίκτυα ΗΕ, καθώς και σε εργασίες κατασκευής, συντήρησης και αποκατάστασης βλαβών, σε Υποσταθμούς εσωτερικών και εξωτερικών χώρων.

Η προθεσμία υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων συμμετοχής αρχίζει στις 2 Ιουλίου ημέρα Δευτέρα και λήγει στις 17 Ιουλίου 2018, ημέρα Τρίτη και ώρα 14:00. Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ηλεκτρονικής υποβολής της στο Α.Σ.Ε.Π. Ο αριθμός πρωτοκόλλου της αίτησης και η ημερομηνία ηλεκτρονικής υποβολής εμφανίζονται στη «Λίστα ηλεκτρονικών αιτήσεων». Ανάλογη ειδοποίηση αποστέλλεται και στην ηλεκτρονική διεύθυνση (email) που δήλωσαν οι υποψήφιοι. Παράλληλα, η ηλεκτρονική αίτηση παρέχεται σε εκτυπώσιμη μορφή. ΙΙ. Να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π. στη διεύθυνση: Α.Σ.Ε.Π. Αίτηση για την Προκήρυξη 7Κ/2018 Τ.Θ. 14308 Αθήνα Τ.Κ. 11510

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης, με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά λήγει με την πάροδο της 20ης Ιουλίου 2018, ημέρας Παρασκευής. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Δείτε την προκήρυξη

Προκήρυξη

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;