10 ταινίες για όσους έχουν βρίσκονται σε «complicated» καταστάσεις
Ταινίες που θα σε κάνουν να ταυτιστείς...

Υπάρχουν ταινίες για όλα τα γούστα και δεν είναι λίγες οι φορές που επιλέγουμε μια ταινία με βάση τη συναισθηματική μας κατάσταση.

Είσαι σε φάση που η ερωτική σου ζωή είναι σε complicated mood και θες να δεις ταινίες που θα ταυτιστείς;

Ε, λοιπόν ετοιμάσου γιατί οι παρακάτω 10 ταινίες είναι ακριβώς για εσένα!

1.Wicker Park

Τη στιγμή που ο Μάθιου βλέπει τη Λίζα, όλα τ άλλα παύουν να έχουν σημασία. Αυτή περνάει έξω από το μαγαζί που αυτός δουλεύει στο Wicker Park του Σικάγο, και τον αιχμαλωτίζει αμέσως. Την ακολουθεί, γνωρίζονται και σύντομα ερωτεύονται. Η σχέση τους μοιάζει ονειρεμένη – μέχρι που αυτή εξαφανίζεται χωρίς να αφήσει ίχνος πίσω της. Δύο χρόνια αργότερα, ο Ματ έχει ξαναχτίσει τη ζωή του, η ανάμνηση της όμως τον στοιχειώνει και τα αναπάντητα ερωτήματα γύρω από την εξαφάνισή της τον βασανίζουν. Τότε βλέπει μία γυναίκα σ ένα μπαρ που νομίζει πως είναι αυτή… Είναι όμως;

2.Love Me If You Dare

Μια ολόκληρη ζωή για να πεις ‘Σ’ αγαπώ’, 80 χρόνια για να αρχίσει μια ιστορία αγάπης. Και όλα αυτά εξαιτίας ενός παιχνιδιού. Η Σοφί (Μαριόν Κοτιγιάρ) και ο Ζυλιέν (Γκιγιόμ Κανέ), έφτιαξαν τους κανόνες του παιχνιδιού, θα είναι οι διαιτητές για το υπόλοιπο της ζωής τους.. και συχνά τα θύματά του. Είναι ικανοί για όλα: τα καλύτερα και τα χειρότερα. Παραβαίνουν όλους τους κανόνες, τολμούν οτιδήποτε απαγορευμένο, γελούν, πληγώνουν ο ένας τον άλλον… Κάνουν τα πάντα εκτός από το να παραδεχτούν ότι αγαπιούνται .

3.Brooklyn

1952. Η νεαρή Έλις Λέισι αφήνει πίσω της την Ιρλανδία και την άνεση που της παρέχει το σπίτι της μητέρας της, για να μεταναστεύσει στις ακτές της Νέας Υόρκης(Brooklyn). Ο άμεσος νόστος της για την πατρίδα γρήγορα απαλύνεται, όταν ο δρόμος της συναντιέται με τον ιταλο-αμερικανό Τόνι και μαζί του έρχεται το όνειρο της αγάπης. Δεν θα αργήσει, όμως, η ώρα που το παρελθόν θα της χτυπήσει την πόρτα και θα τη φέρει σε δίλημμα ως προς το ποια πατρίδα να επιλέξει από τις δύο.

4.How to Lose a Guy in 10 Days

H Άντι, μια γλυκιά δημοσιογράφος, γράφει στο γυναικείο περιοδικό «Composure», και είναι υπεύθυνη της στήλης «How to». Το επόμενο θέμα που καλείται να φέρει εις πέρας είναι το «How to lose a guy in 10 days». Κοινώς, να δοκιμάσει σε έναν άντρα – «πειραματόζωο» όλα τα λάθη που κάνουν οι γυναίκες και ωθούν τους άντρες στο να τις παρατήσουν. Από την άλλη, ο Ben είναι ένας διαφημιστής που στοιχηματίζει με έπαθλο μια πολύ σημαντική συμφωνία ότι μπορεί να κάνει οποιαδήποτε κοπέλα να τον ερωτευτεί εντός δέκα ημερών..

5.50 First Dates

Στην ονειρεμένη Χαβάη, ο κτηνίατρος Χένρι Ροθ ερωτεύεται κεραυνοβόλα τη Λούσι, μετά από μια αξέχαστη συνάντηση. Αξέχαστη όμως είναι μόνο για εκείνον, καθώς η Λούσι που πάσχει από απώλεια μνήμης δεν θα τον θυμάται καν. Αναγκαστικά ο Χένρι θα πρέπει να της ξανασυστήνεται κάθε μέρα για να κερδίσει τον έρωτά της…

6.Crazy, Stupid, Love

Ο Καλ Γουίβερ ζει το όνειρο – έχει μια πολύ καλή δουλειά, ένα όμορφο σπίτι και σπουδαία παιδιά. Όλα θα αλλάξουν όταν η σύζυγός τους, Έμιλι, θα ζητήσει διαζύγιο. Η “τέλεια” ζωή του γρήγορα παίρνει την κάτω βόλτα. Ο Καλ δεν έχει βγει σε ραντεβού εδώ και δεκαετίες και περνάει τις μέρες του σε ένα τοπικό μπαρ. Εκεί θα γνωρίσει τον “αβανταδόρο” Τζέικομπ Πάλμερ. Ο Τζέικομπ θα προσπαθήσει να βοηθήσει τον Καλ και θα του ανοίξει τα μάτια: θα φλερτάρει με γυναίκες, με πιει αντρικά ποτά και θα του δώσει στυλ. Γρήγορα οι δυο τους θα συνειδητοποιήσουν ότι δεν είναι μόνοι που ψάχνουν για την αγάπη. Ο 13χρονος γιος του Καλ είναι ερωτευμένος με την 17χρονη μπέιμπι σίτερ, Τζέσικα, η οποία θέλει τον Καλ. Εν τω μεταξύ, ο Τζέικομπ, ο οποίος υποτίθεται ότι έχει όλες τις απαντήσεις, βρίσκει τον εαυτό του να μην ξέρει τι να κάνει όταν ερωτεύεται τη Χάνα, μια κοπέλα η οποία αντιστέκεται στη γοητεία του.

7.Closer

Η Άλις και ο Νταν, η Άννα και ο Λάρι. Δύο ζευγάρια νέων ανθρώπων σε υπαρξιακή κρίση, που προσπαθούν να λύσουν όχι μόνο τα προβλήματα στον δεσμό τους, αλλά και τα προβλήματα καθενός με τον εαυτό του. Η κατάσταση θα γίνει ακόμη πιο περίπλοκη και η φιλία μεταξύ τους θα κινδυνέψει, όταν η γυναίκα του ενός ζευγαριού δημιουργήσει ερωτική σχέση με τον άντρα του άλλου. Αγάπη, πάθος, μοναξιά και `εγκλήματα` καρδιάς.

8.The Vow

Μια νεαρή γυναίκα χάνει την πρόσφατη μνήμη της μετά από ένα ατύχημα με το αυτοκίνητο και προσπαθεί να ξαναποκτήσει την ταυτότητά της, την ώρα που ο σύζυγός της προσπαθεί να κερδίσει την καρδιά της για δεύτερη φορά.

9.Blue Valentine

Η Σίντι κι ο Ντιν, ένα κάποτε παθιασμένο ζευγάρι, είναι παντρεμένοι με μία νεαρή κόρη. Σε μία απελπισμένη προσπάθεια να σώσουν το γάμο τους, «κλέβονται» σε ένα μοτέλ. Μεταφερόμαστε έπειτα χρόνια πριν, όταν πρωτογνωρίστηκαν κι ερωτεύτηκαν- γεμάτοι ζωή κι ελπίδα.

10.Vicky Cristina Barcelona

Η Βίκυ και η Χριστίνα είναι δυο κοπέλες που περνάνε τις καλοκαιρινές διακοπές τους στην Ισπανία . Η Βίκυ είναι σοβαρή και συγκροτημένη και έτοιμη να παντρευτεί. Η Χριστίνα είναι περιπετειώδης. Γνωρίζουν ένα φλογερό Ισπανό ζωγράφο και την όμορφη αλλά ιδιόρρυθμη πρώην σύζυγο του. Ένα ερωτικό τρίγωνο σχηματίζεται, και μια ρομαντική περιπέτεια ξετυλίγεται.

 

Δες και αυτό: 12 ψυχολογικά θρίλερ που θα σε κάνουν να αποκτήσεις νεύρα από ατσάλι

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1