NUP: Τα ανώνυμα μυστικά των φοιτητών σε ένα app!
Εξομολογήσεις, φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητας, φοιτητικά inside jokes, memes ή απλές προτάσεις για κουβέντα και γνωριμίες. Όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, βρίσκονται στο Nup.

Εξομολογήσεις, φωτογραφίες από στιγμές της καθημερινότητας, φοιτητικά inside jokes, memes ή απλές προτάσεις για κουβέντα και γνωριμίες. Όλα αυτά και ακόμα παραπάνω, βρίσκονται στο Nup, το νέο αγαπημένο social app των φοιτητών, που έχει κυκλοφορήσει εδώ και λίγες ημέρες και ήδη φιγουράρει στις πρώτες θέσεις των σχετικών charts.

Τι είναι όμως αυτό που κάνει ξεχωριστό το Nup; Ότι όλα τα παραπάνω γίνονται ανώνυμα!
Η εγγραφή γίνεται σε 3 βήματα: Με ένα ψευδώνυμο, δήλωση φύλου και σχολής. Από εκεί και πέρα, μπορείς να μοιραστείς τα μυστικά σου, να σχολιάσεις ή να μιλήσεις στο chat τελείως ανώνυμα και χωρίς κανένας να ξέρει ποιος είσαι!
Η εφαρμογή άρχισε να διαδίδεται γρήγορα μεταξύ των φοιτητών με αποτέλεσμα να στέλνονται περισσότερα από 2000+ μηνύματα τη μέρα από τις πρώτες κιόλας μέρες κυκλοφορίας!

Η εφαρμογή ήδη έχει ξεχωρίσει σε app store και play store, ενώ ήδη αποτελεί μέρος small talk σε “πηγαδάκια” στις σχολές, με κόσμο που προσπαθεί να καταλάβει τι συμβαίνει και ποιος γράφει τα μυστικά online!

Όπως λένε οι δημιουργοί του: “Θέλαμε να κάνουμε κάτι καινούριο και που έλειπε στην Ελλάδα. Αν παρατηρήσει κάποιος τα “παραδοσιακά” social networks θα δει κόσμο που δημοσιεύει όλο και λιγότερο. Φοβάται. Δεν εκφράζεται. Εμείς δίνουμε στους φοιτητές το βήμα που τους έλειπε. Μακριά από γονείς, μακριά από κριτική, μακριά από bullying. Εκεί που οι άλλοι βλέπουν GDPR, εμείς βλέπουμε ανωνυμία και ειλικρίνεια”.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη δωρεάν σε iPhone και Android στο —> nupapp.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1 
  
 1