Νέα έρευνα αποκαλύπτει τι παθαίνουν όσοι είναι άπιστοι στη σχέση τους!
Κοίτα να δεις!

Μία νέα έρευνα που έγινε στη Βρετανία αποκάλυψε κάτι πολύ ενδιαφέρον για τους ανθρώπους που απιστούν. Ποιο είναι αυτό; Ό,τι χάνουν κιλά!

Καταρχάς να πω ότι αν θες να χάσεις κιλά διακαώς καλύτερα ξεκίνα διατροφή και γυμναστήριο. Γιατί η απιστία… απλά δε λέει (για να το πω κόσμια).

Τέλοσπάντων, η έρευνα έδειξε πως το 62% των άπιστων γυναικών έχασε 5 κιλά όσο βρισκόταν σε “παράνομη” σχέση, ενώ περίπου το 50% των ανδρών έχασε 3 κιλά.

Οι ειδικοί επιστήμονες εξήγησαν πως αυτό συμβαίνει γιατί η απιστία προκαλεί μεγάλη ψυχική πίεση στον άνθρωπο που τη διαπράττει. Η πίεση αυτή και το στρες, προκαλούν με τη σειρά τους, έκκριση ορμονών. Τα επίπεδα αδρεναλίνης και κορτιζόλης του οργανισμού αυξάνονται. Η καρδιακή πίεση αυξάνεται και όλα αυτά καίνε θερμίδες.

Επιπλέον, όταν κάποιος έχει ένα νέο ενδιαφέρον, έναν καινούριο άνθρωπο που θέλει να γοητεύσει, μοιραία προσέχει περισσότερο την εμφάνισή του. Επομένως και τη διατροφή του.

Για να μην αναφέρουμε το γεγονός πως για να προλάβεις να έχεις ικανοποιημένους δύο ανθρώπους, αναγκαστικά πρέπει να τρέχεις όλη μέρα, οπότε δεν έχεις χρόνο για τσιμπολογήματα από εδώ κι από ‘κει.

Επειδή όμως το να κοροϊδεύεις έναν άνθρωπο (ή και δύο) και πόσο μάλλον τον σύντροφό σου, δεν έρχεται χωρίς τίμημα, μία μελέτη του Πανεπιστημία της Φλωρεντίας απέδειξε πως -ειδικά οι άνδρες- που απιστούν αυξάνουν τον κίνδυνο να πάθουν έμφραγμα.

Γι’ αυτό λοιπόν αν θες να χάσεις κιλά πήγαινε γυμναστήριο κι αν έχεις ενδιαφέρον για κάποιον καινούριο άνθρωπο, φρόντισε να είσαι ειλικρινής με τη σχέση σου πριν πας παρακάτω.

Δες κι αυτό: Πιστεύεις πως σε απατά; Κάνε αυτές τις ερωτήσεις για να καταλάβεις τι συμβαίνει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;