Οι 5 πιο παράξενες γεύσεις παγωτού για πολύ θαρραλέους ουρανίσκους!
Θα τολμούσες να τις δοκιμάσεις;

Το παγωτό είναι το έμβλημα του κάθε καλοκαιριού. Είναι η συνήθεια που έγινε λατρεία, στη ζωή μας. Είναι οι παιδικές ανέμελες αναμνήσεις μας και η παραγοριά μας στις δύσκολες ώρες.

Υπήρξαν όμως κάποτε και κάποιοι τολμηροί άνθρωποι, που χωρίς φόβο και χωρίς πάθος, πήραν αυτή την αγνή ιδέα του παγωτού και δημιούργησαν κάποιες γεύσεις που -δε θα στο κρύψω- θέλουν θάρρος για να δοκιμάσεις.

*Οι γεύσεις που ακολουθούν είναι πέρα για πέρα αληθινές.

1. Παγωτό Γουασάμπι

Εκείνη η πράσινη κρεμούλα που συνοδεύει το σούσι, που αν τύχει να φας λίγο μεγαλύτερη ποσότητα, νιώθεις το στόμα σου να μετατρέπεται στην κόλαση του Δάντη;

Ε λοιπόν έγινε και παγωτό! Στο ορκίζομαι…

2. Παγωτό Λευκής Σοκολάτας με μαύρες ελιές

Το “καμουφλαρισμένο” παγωτό! Εκ πρώτης όψεως μοιάζει πολύ με παγωτό στρατσιατέλα ή cookies. Αλλά όχι… Είναι παγωτό λευκής σοκολάτας με ψιλοκομμένες ελιές! Βρέθηκε σε (αθεόφοβο) κατάστημα στο Βερολίνο.

3. Παγωτό Μπέικον

Το ξέραμε ότι οι Αμερικάνοι δεν είναι αυτό που ονομάζουμε “ειδικοί” στο θέμα της γαστρονομίας, αλλά ότι θα το πήγαιναν τόσο μακριά, ποιος θα το φανταζόταν;

Παγωτό με γεύση μπέικον παιδιά. Και ψιλοκομμένα κομματάκια από πάνω. Γιατί η τίμια η σοκολάτα και η βανίλια, είναι προφανώς so last year!

4. Παγωτό Αστακός

Και για τους πιο gourmet της παρέας… Δε χρειάζεται να πάτε μακριά! Μέχρι τη Ρώμη μόνο. Και θα μπορέσετε να απολαύσετε υπέροχο παγωτό με γεύση αστακό.

Η συγκεκριμένη γεύση είναι επίσης ιδανική για όποιον φίλο σας έχει χάσει στοίχημα. Καταλαβαίνεις τι εννοώ…

5. Παγωτό Φράουλα με πιπεριές Jalapeno

Ένα παγωτατζίδικο στη Νέα Υόρκη, αποφάσισε να ικανοποιήσει τα γούστα κάποιων εκεί έξω που αγαπούν τους περίεργους συνδυασμούς. Έτσι δημιούργησε ένα παγωτό φράουλα που γαρνίρεται υπέροχα με σούπερ καυτερές πιπεριές jalapeno.

Γιατί; Γιατί όχι…

Και επειδή όλα αυτά είναι κάπως “υπερβολικά” για εμάς τους κανονικούς ανθρώπους, μπες στο deliveras.gr  και παρήγγειλε τώρα ένα πεντανόστιμο παγωτό στη γεύση που προτιμάς!

Εδώ μπορείς να κατεβάσεις δωρεάν το app για Android και iOs!

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;