ΑΣΕΠ: Προκήρυξη για 118 ΜΟΝΙΜΕΣ θέσεις εργασίας σε Δήμους!
ΑΣΕΠ: Δείτε αναλυτικά!

Το αμέσως επόμενο διάστημα πρόκειται να εκδοθεί η προκήρυξη από το ΑΣΕΠ που αφορά σε 118 νέες, μόνιμες θέσεις εργασίας. Οι προσλήψεις θα αφορούν τακτικό προσωπικό στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης α’ και β’ Βαθμού, οι οποίοι θα τοποθετηθούν κατά κύριο λόγο σε νησιωτικούς και ορεινούς δήμους, οι οποίοι κρίθηκε ότι αντιμετωπίζουν και τις περισσότερες, συγκριτικά, δυσκολίες από ελλείψεις προσωπικού, λόγω της ιδιαίτερης γεωμορφολογίας τους, καθώς και της γεωγραφικής θέσης τους.

Όπως αναφέρουν οι μέχρι τώρα πληροφορίες, η έκδοση της προκήρυξης αναμένεται να γίνει μέσα στις επόμενες ώρες, ή το αργότερο στις αρχές της εβδομάδας που έρχεται.

Οι θέσεις έχουν εγκριθεί από το ΥΠΕΣ και αφορούν τις κατηγορίες ΠΕ – ΤΕ διαφόρων κλάδων και ΔΕ Τηλεφωνητών. Οι 118 θέσεις προέκυψαν από αιτήσεις των ίδιων των δήμων στο πλαίσιο της υποστήριξης της νησιωτικότητας και της ορεινότητας, εντός του δεδομένου περιοριστικού περιβάλλοντος που απορρέει από τον κανόνα προσλήψεων – αποχωρήσεων.

Υπενθυμίζεται ότι το 2017 ενισχύθηκαν εκτάκτως με συνολικά 20 εκατ. ευρώ 85 μικροί νησιωτικοί και ορεινοί δήμοι, οι οποίοι βρίσκονται σε μειονεκτική θέση. Η ενίσχυση πρόκειται να επαναληφθεί, ενώ στο πλαίσιο της αναθεώρησης του θεσμικού πλαισίου της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, εξετάζονται περαιτέρω μέτρα, όπως ο επαναπροσδιορισμός των κατηγοριοποιήσεων και η αλλαγή της κατανομής της κρατικής χρηματοδότησης στη βάση των αυξημένων αναγκών δήμων με παρόμοια ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Δείτε τον Πίνακα με τις Θέσεις

ΠΙΝΑΚΑΣ ΘΕΣΕΩΝ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;