5 ταινίες του Mel Gibson που πρέπει να γνωρίζεις!
Ταινίες που θα σε κάνουν να τον αγαπήσεις!

Οι ταινίες του Mel Gibson είναι αυτές που πρέπει να γνωρίζεις.

Αν σήμερα θες να δεις ταινίες και να αράξεις σπίτι σου, τότε μπορείς να δεις κάποιες του γνωστού ηθοποιού, Mel Gibson. O Mel Gibson είναι γνωστός για τις ταινίες που έχει πρωταγωνιστήσει και παρόλο που τον έχουν στο μυαλό τους ως δραματικό ηθοποιό, μπορούμε κάλλιστα να τον απολαύσουμε ευχάριστα και σε κωμικές ταινίες.

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις: 

1.What women Want

Ο Νικ Μάρσαλ είναι ένας γοητευτικός και επιτυχημένος διαφημιστής… Χωρισμένος, με μια έφηβη κόρη που δεν βλέπει σχεδόν ποτέ , ζει μια ξέγνοιαστη εργένικη ζωή , που οριοθετείται από το τρίπτυχο «χρήμα , γυναίκες και ποτό». Το νέο του αφεντικό είναι μια δυναμική γυναίκα που ο Νικ θα αντιπαθήσει ακόμα. Μετά από μια ηλεκτροπληξία του συμβαίνει κάτι εντελώς περίεργο. Είναι σε θέση να διαβάζει την σκέψη των γυναικών ! Αυτή του η ικανότητα θα του αλλάξει εντελώς την ζωή καθώς τώρα είναι σε θέση να γνωρίζει … αυτό που θέλουν οι γυναίκες!

2.The Patriot

1776, Νότια Καρολίνα. Ο ήρωας πολέμου Μπέντζαμιν Μάρτιν έχει απαρνηθεί τη μάχη για πάντα. Μέχρι που η Αμερικανική Επανάσταση φτάνει στο κατώφλι του σπιτιού του. Αντιμέτωπος με τη σκληρή πραγματικότητα, ο Μάρτιν παίρνει τα όπλα για να προστατεύσει αυτούς που αγαπά και οδηγεί μια γενναία επαναστατική πολιτοφυλακή σε άγριες μάχες ενάντια στον βαριά αρματωμένο αγγλικό στρατό, πολεμώντας για την οικογένειά του και την ελευθερία ενός νέου έθνους.

3.Maverick

Ο Μάβερικ είναι ένας τζογαδόρος, που θέλει να πάρει μέρος στο μεγάλο παιχνίδι πόκερ που θα γίνει σε λίγες μέρες. Για να το κάνει αυτό χρειάζεται 3.000 δολάρια. Προσπαθεί να κερδίσει μερικά από αυτά στα χαρτιά, συναντάει παλιούς γνωστούς που του χρωστάνε, προσπαθεί με κάθε τρόπο να συγκεντρώσει το ποσό μέχρι που γνωρίζει μια γυναίκα του τζόγου και ενώνουν τις δυνάμεις τους ώστε να συμμετάσχουν και οι δύο.

4.Braveheart

Η Σκωτία του 13ου αιώνα στενάζει κάτω από τον ζυγό των άγγλων κατακτητών. Ένα μέρος του λαού συνεργάζεται με τους άγγλους ενώ μια μερίδα αντιστέκεται. Ο William Wallace μόλις έχει επιστρέψει από την Ευρώπη και το μόνο που θέλει είναι να ζήσει ειρηνικά. Όταν όμως σκοτωθεί η αγαπημένη του Μάριον, θα κηρύξει πόλεμο κατά των Άγγλων και σύντομα θα γίνει ο αρχηγός των εξεγερμένων και ο φόβος του βασιλιά της Αγγλίας.

5.Edge of Darkness

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η ταινία “Στην Άκρη του Νήματος” είναι ένα συναισθηματικά φορτισμένο θρίλερ που διαδραματίζεται στη γκρίζα ζώνη μεταξύ πολιτικής και επιχειρηματικού κόσμου. Ο Τόμας Κρέιβεν (Μελ Γκίμπσον) είναι ένας βετεράνος του Ανθρωποκτονιών του Αστυνομικού Τμήματος της Βοστόνης και ανύπανδρος πατέρας. Όταν η 24χρονη μοναχοκόρη του Έμμα (Μπογιάνα Νοβακόβιτς) δολοφονείται στα σκαλοπάτια του σπιτιού του, όλοι υποθέτουν ότι ο στόχος της επίθεσης ήταν εκείνος. Πολύ σύντομα όμως, οι υποψίες του Τόμας στρέφονται αλλού και ξεκινά μια αποστολή προκειμένου να εξιχνιάσει την κρυφή ζωή της κόρης του και την δολοφονία της. Οι έρευνές του, τον οδηγούν σε έναν επικίνδυνο κόσμο επιχειρηματικών συγκαλύψεων, κυβερνητικών σκευωριών και δολοφονιών – και στον σκοτεινό κυβερνητικό επιτελή Ντάριους Τζέντμπεργκ (Ρέι Γουίνστοουν), που έχει αναλάβει να εξαφανίσει κάθε αποδεικτικό στοιχείο. Η μοναχική αναζήτηση του Κρέιβεν για τον θάνατο της κόρης του, μεταμορφώνεται σε μια οδύσσεια συναισθηματικής ενδοσκόπησης και μεταμέλειας.

Δες και αυτό: 5 ταινίες της Emma Stone που πρέπει να δώσεις σημασία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;