Πανελλήνιες 2018: Οι οδηγίες του Υπουργείου για το Αρχιτεκτονικό Σχέδιο

Από neolaia.gr Team 6 Ιουνίου 2018

Πανελλήνιες 2018: Δείτε αναλυτικά!

Πανελλήνιες 2018: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι;

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, με σχετική εγκύκλιο του ενημερώνει όλους τους υποψήφιους μαθητές που συμμετέχουν στις Πανελλήνιες 2018 και ετοιμάζονται να δώσουν το μάθημα «Αρχιτεκτονικό Σχέδιο» για τη διαδικασία και τι πρέπει να έχουν μαζί τους.

Στους υποψήφιους θα δοθεί χαρτί σχεδίασης, του οποίου οι  εξωτερικέςδιαστάσεις είναι 0,50 μ. Χ 0,70 μ. και οι εσωτερικές διαστάσεις, στις οποίες γίνεται η σχεδίαση, 0,50 μ. Χ 0,58 μ..

Από εκεί και έπειτα ο υποψήφιος πρέπει να έχει μαζί του,  πινακίδα σχεδίασης διαστάσεων αναλόγων με το χαρτί σχεδίασης και τα απαραίτητα για τη σχεδίαση όργανα και υλικά –  χαρτί πρόχειρο σχεδίασης (ριζόχαρτο ή άλλο, απαραιτήτως σε διάσταση Α4), μολύβια με διαφορετική σκληρότητα για διαφορετικά πάχη γραμμών, όργανα για σχεδίαση με μολύβι ή με σινική μελάνη, ταυ ή παραλληλογράφο, τρίγωνα σχεδίασης, κοινό υποδεκάμετρο και άλλα αναγκαία μέσα σχεδίασης (διαβήτη, καμπυλόγραμμο, γομολάστιχα, ξύστρες κ.λπ.), καθώς και μεγεθυντικό φακό.

Μάθε περισσότερα για τις Πανελλήνιες 2018.

Οι υποψήφιοι που θα δώσουν το συγκεκριμένο μάθημα δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιούν συστήματα σχεδίασης, δηλαδή ειδικά εκτυπωτικά μηχανήματα γραφής και σχεδίασης γραμμάτων, ζελατίνες ή μεταλλικά στοιχεία τυποποιημένων γραμμάτων, αυτοκόλλητα (ράστερ, λετρασέτ κ.λπ.) γραμμάτων ή γραμμοσκιάσεων, κλιμακόμετρα (υποδεκάμετρα σε διάφορες κλίμακες, ένα: είκοσι, ένα: πενήντα κ.λπ.), κομπιουτεράκια και μοιρογνωμόνιο.

Μη ξεχάσεις λοιπόν τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζεσαι και εννοείται την ταυτότητα σου!

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486