Kate Spade: Ποια ήταν η σχεδιάστρια μόδας που «έφυγε» ξαφνικά από τη ζωή;
Η Kate Spade κατάφερε να σοκάρει τον κόσμο της μόδας!

H Kate Spade «έφυγε» από τη ζωή σκορπίζοντας θλίψη στην παγκόσμια μόδα και στο χώρο του θεάματος.

Η γνωστή σχεδιάστρια, σύμφωνα με τις πληροφορίες που αναφέρουν τα διεθνή μέσα μαζικής ενημέρωσης, έδωσε «τέλος» στη ζωή της και άφησε πίσω της ένα σημείωμα που αναφέρει τους λόγους για τους οποίους πήρε αυτή την απόφαση.

Η Kate Spade ήταν μια σχεδιάστρια με όραμα και αγάπη για τη μόδα, ενώ ήταν γνωστή για τις χρωματιστές δημιουργίες της και τον τρόπο με τον οποίο δημιουργούσε το γνωστό σε όλους μας colorblocking.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του brand της, οι συνεργάτες της ανήρτησαν το παρακάτω μήνυμα:

«Kate Spade, η οραματίστρια και ιδρύτρια του brand μας, «έφυγε. Οι σκέψεις μας είναι με την οικογένεια της αυτή τη σπαραχτική στιγμή. Τιμούμε όλη την ομορφιά που έφερε σε αυτόν τον κόσμο».

Μόλις έγινε γνωστή η είδηση του θανάτου της, ο κόσμος του Twitter δε σταμάτησε να ποστάρει συγκινητικά λόγια για το θάνατο της, και πολλοί celebrities και άνθρωποι της καλής κοινωνίας όπως η Τσέλσι Κλίντον, έστειλαν τα συλληπητήρια τους στην οικογένεια της σχεδιάστριας.

Η Kate Spade δεν ήταν μια απλή σχεδιάστρια που ήθελε απλά να δημιουργεί όμορφα αξεσουάρ. Ήθελε μέσα από τις δημιουργίες της να δείξει τι κρύβει στη φαντασία της. Κια η φαντασία της είχε πολλά χρώματα.

Αυτά είναι κάποια πράγματα που πρέπει να γνωρίζεις για τη σχεδιάστρια: 

1.Το πραγματικό της όνομα ήταν  Katherine Noel Brosnahan.

2.Γεννήθηκε στις 24 Δεκεμβρίου του 1962.

3.Μεγάλωσε στο Μιζούρι.

4.Εργάστηκε για το περιοδικό  Mademoiselle στο τμήμα των αξεσουάρ, και μέσω αυτού ανακάλυψε πως ο χώρος της μόδας «έπασχε» από έλλειψη αξεσουάρ και τότε αποφάσισε να δημιουργήσει τα δικά της.

5.Το 1996 παρέλαβε το βραβείο για «Καλύτερη νέα σχεδιάστρια αξεσουάρ» από το Συμβούλιο Σχδιαστών της Αμερικής και το 1998 πήρε το βραβείο για Καλύτερη σχεδιάστρια αξεσουάρ.

6.Ήταν παντρεμένη με τον Andy Spade – αδερφό του Αμερικανού κωμικού, David Spade- και είχαν μια κόρη, τη Frances Beatrix Spade.

7. «Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 55 ετών, στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη, στις 5 Ιουνίου 2018.

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
ΤΕΛ
87 - 73
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
ΗΜ
40 - 32
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;