5 ταινίες για εσένα που κοιτάς τα αστέρια και ψάχνεις το άγνωστο
Ταινίες που πρέπει να δεις

Οι ταινίες αυτές είναι ειδικά για εσένα!

Σου αρέσει το διάστημα και πάντα ένιωθες την αδρεναλίνη σου να ανεβαίνει όταν άκουγες για εκτοξεύσεις διαστημόπλοιων και κοσμοναύτες; Τότε, πρέπει να ξέρεις πως υπάρχουν ταινίες που σε αφορούν και είναι οι παρακάτω:

1.Gravity

Η ευφυής Δρ Ράιαν Στόουν βρίσκεται στην πρώτη της διαστημική αποστολή μαζί με τον βετεράνο αστροναύτη Ματ Κοβάλσκι, που διοικεί την έσχατη του πριν συνταξιοδοτηθεί.
Αλλά σε μια προσγείωση ρουτίνας, έρχεται η καταστροφή.
Το σκάφος διαλύεται και οι δυο τους μένουν ολομόναχοι, με τίποτα παρά τον έναν για τον άλλο, μέσα στο σκοτάδι.
Η απόλυτη σιωπή τους λέει πως έχουν χάσει κάθε επαφή με τη Γη, μαζί και κάθε ελπίδα για διάσωση.

2.Απόλλων 13

Η δραματική πτήση του διαστημοπλοίου «Απόλλων 13», η αγωνία των μελών του πληρώματος και οι απεγνωσμένες προσπάθειες του προσωπικού του Κέντρου Ελέγχου, για την επιστροφή τους στη Γη. Η συναρπαστική δραματική περιπέτεια του Ρον Χάουαρντ, που βασίζεται σε πραγματικά περιστατικά και αναπλάθει με πειστικότητα την ατμόσφαιρα που επικρατούσε. Δυναμικές ερμηνείες από ένα εξαιρετικό καστ. Η ταινία απέσπασε τα Όσκαρ μοντάζ (Ντέιβιντ Χέινλι, Μάικ Χιλ) και ηχοληψίας (Ντέιβιντ Μακμίλαν, Στιβ Πέντερσον, Ρικ Ντιόρ, Σκοτ Μίλαν).

3.Avatar

Στο μέλλον, ένας παραπληγικός βετεράνος πολέμου στέλνεται σε ένα μακρινό πλανήτη, τον Πανδώρα. Ο πλανήτης κατοικείται από μια ανθρωποειδή φυλή, τους Να`βι, οι οποίοι έχουν αναπτύξει τη δική τους γλώσσα και πολιτισμό.

4.Serenity

Η Γη δεν έχει πλέον χώρο για όλους και η μόνη λύση είναι ο εποικισμός άλλων γαλαξιών. Μια μεγάλη διαμάχη με απρόβλεπτες συνέπειες ξεσπά ανάμεσα στη συμμαχία που προσπαθεί να δημιουργήσει έναν καλύτερο κόσμο αλλά με δικτατορικά μέσα και στους επαναστάτες, οι οποίοι επιζητούν την ελευθερία της σκέψης. Οι καλοί χάνουν και μόνο μερικοί έχουν απομείνει να εναντιώνονται στην κυριαρχία της συμμαχίας. Ανάμεσά τους το πλήρωμα του διαστημόπλοιου Serenity, το οποίο για να επιβιώσει καταφεύγει σε κλοπές και μικροεγκλήματα, που φυσικά ως στόχο έχουν να πλήξουν τους ισχυρούς και δυνατούς και να βοηθήσουν τους αδύνατους.

5.Guardians of the Galaxy

Ένας αμερικανός πιλότος βρίσκεται αποξενωμένος στο διάστημα.
Εκεί πρέπει να ενωθεί με μια ομάδα εξωγήινων με υπερφυσικές, για εμάς, δυνατότητες, ώστε να δημιουργήσουν ομάδα ικανή να υπερνικήσει τις κοσμικές απειλές.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Ryan Reynolds που ήρθε η ώρα να δεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;