6 σημάδια που δείχνουν πως ο σύντροφος σου και εσύ έχετε «αποσυνδεθεί» από τη σχέση σας
Σημάδια τρανταχτά!

Υπάρχουν σημάδια που δείχνουν major disconnect από τη σχέση σας και πρέπει να τους δώσετε σημασία αν σας ενδιαφέρει να τη σώσετε.

Το έχω πει πάρα πολλές φορές…Οι σχέσεις απαιτούν θυσίες, προσπάθειες, κατανόηση και άλλα πολλά αλλά όλοι φτάνουν κάποια στιγμή – μέσα στη σχέση- που δε νιώθουμε ότι θέλουμε να προσπαθήσουμε άλλο και απλά ζητάμε κάποιες στιγμές ξεκούρασης…και είναι λογικό.

Η προσπάθεια είναι σημαντική αλλά αν δείτε πως δεν αρκεί,τότε η λύση είναι άλλη,δυστυχώς.

Αυτά είναι τα σημάδια που δείχνουν πως έχετε αποσυνδεθεί και πρέπει να τα μάθετε:

1.Κοιτάτε συνεχώς το κινητό σας!

Η σχέση πλέον έχει βαλτώσει και το μόνο που κάνετε όταν είστε μαζί είναι να κοιτάζετε το Instagram και διάφορα post που αναρτώνται στο Facebook. Καλό θα ήταν να αφήσετε κάτω τα κινητά και να κάνετε άλλα πράγματα που θα σας φέρουν πιο κοντά.

2.Δεν υπάρχει αλληλεπίδραση όταν κάνετε κάτι μαζί.

Όταν κάνετε, τελικά, πράγματα μαζί, βλέπετε πως δε μπορείτε να συνεννοηθείτε ή να βρείτε μια κοινή γραμμή έτσι ώστε να τα φέρετε όλα στα μέτρα σας. Προσπαθήστε να δώσετε λίγο χώρο στον άλλο και να συμβαδίσετε που και που με τα δικά του «θέλω».

3.Κάνετε σχέδια χωρίς να συμπεριλάβετε ο ένας τον άλλον.

Κανονίζετε για καφέ, για ποτό ακόμα και για μια χαλαρή βόλτα χωρίς να σκεφτείτε πως θέλετε μαζί σας και τον σύντροφο σας. Εννοείται πως το ζευγάρι πρέπει να έχει χωριστές στιγμές, αλλά πόσο συχνά γίνεται αυτό στη δική σας σχέση;

4.Το σεξ δεν είναι διασκεδαστικό πια.

Μεγάλος παράγοντας για να μην πηγαίνει καλά μια σχέση. Κάντε διάφορα κόλπα, ενημερωθείτε και αν δείτε πως οι προσπάθειες είναι άκαρπες τότε να ξέρετε πως το πρόβλημα είναι αρκετά μεγάλο.

5.Οι τσακωμοί έχουν γίνει πιο έντονοι.

Φωνάζετε με το παραμικρό, σας φταίνε όλα και δε μπορείτε να τα βρείτε. Εντοπίστε το πρόβλημα και ίσως καταλάβετε πως δε φταίει η σχέση σας για αυτά τα ξεσπάσματα.

6.Αποφεύγετε να κοιτάζεστε στα μάτια.

Το γνωστό «eye contact» είναι σημαντικό σε μια σχέση γιατί μπορείτε να καταλάβετε πολλά. Προσπαθήστε να επικοινωνήσετε παραπάνω με τα μάτια. Είναι ωραίο!

Δες και αυτό: 5 σημάδια που φανερώνουν πως η φιλία σας έχει τελειώσει οριστικά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;