Πανελλήνιες 2018: Τι πρέπει να γνωρίζουν οι υποψήφιοι για τα ειδικά μαθήματα;
Πανελλήνιες 2018: Μάθε τι πρέπει να προσέξεις!

Πανελλήνιες 2018: Είσαι από τους υποψήφιους που θα δώσουν ειδικό μάθημα;

Πολλοί μαθητές επιλέγουν εκτός από τα μαθήματα που ορίζονται για τις Πανελλήνιες 2018, να δώσουν κάποιο ειδικό μάθημα για να μπορέσουν να μπουν στη σχολή που επιθυμούν και αποτελεί κριτήριο.

Τα ειδικά μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2018 είναι τα εξής: 

Αγγλικά, Ισπανικά, Γερμανικά, Ελεύθερο σχέδιο, Γραμμικό σχέδιο, Γαλλικά, Ιταλικά, Αρμονία και Έλεγχος μουσικών ακουστικών ικανοτήτων.

Σύμφωνα με το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, τα ειδικά μαθήματα για τις Πανελλήνιες 2018 θα γίνουν τις ώρες και τις ημερομηνίες που παρουσιάζονται στην παρακάτω εικόνα:

Οι μαθητές που καλούνται να δώσουν ειδικά μαθήματα, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί με την ώρα καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί στο παρελθόν που μπερδεύτηκαν και έχασαν από λάθος τους το μάθημα. Επίσης πρέπει να γνωρίζουν πως αν για κάποιο λόγο δε δώσουν το ειδικό μάθημα που έχουν επιλέξει, μειώνεται η πιθανότητα εισαγωγής στο τμήμα που επιθυμούν.

Μάθε τα πάντα για τις Πανελλήνιες 2018 εδώ.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να  προσέρχονται στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 08.00 π.μ. για τα μαθήματα με ώρα εξέτασης 08.30 π.μ.,μέχρι τις 15:00 μ.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 15.30 μ.μ. και μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα με ώρα εξέτασης 10:00 π.μ.

Η διάρκεια εξέτασης για τα ειδικά μαθήματα είναι οι εξής:

  • των ξένων γλωσσών και της Αρμονίας είναι τρεις ώρες,
  • των Σχεδίων ( Ελεύθερο και Γραμμικό) είναι έξι ώρες,
  • του ειδικού μαθήματος «ΕΛΕΓΧΟΣ ΜΟΥΣΙΚΩΝ ΑΚΟΥΣΤΙΚΩΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ» είναι περίπου είκοσι λεπτά.

Το διάστημα από την Τρίτη 19-6-2018 μέχρι και την Παρασκευή 29-6-2018 ορίζεται ως  προθεσμία διεξαγωγής Υγειονομικής Εξέτασης και Πρακτικής Δοκιμασίας των υποψηφίων για εισαγωγή στα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού.

Τα ειδικά μαθήματα μπορούν να βοηθήσουν έναν υποψήφιο να αυξήσιε τις πιθανότητες του να μπει στη σχολή που επιθυμεί, εφόσον είναι προϋπόθεση.

 

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: Αυτά είναι τα σωστά βήματα για να είσαι έτοιμος την πρώτη μέρα

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;