Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: 4-11 Ιουνίου - Μετά την απώλεια, ένα νέο πάθος για ζωή!
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Για δες τι θα φέρει στο ζώδιό σου αυτή την εβδομάδα!

Καρκίνος

Μεγάλη βαρύτητα έχουν αυτή την εποχή οι σχέσεις. Κάθε είδους σχέσεις, επαγγελματικές, κοινωνικές, προσωπικές… Υπάρχουν ρωγμές ενδεχομένως σε έναν τομέα σχέσεων και βιώνετε αντιζηλίες, απιστίες, ζήλιες, καυγάδες, δεν μοιάζει να είναι εύκολο. Πολλές φορές οι επιλογές στις σχέσεις έγιναν με στόχο το προσωπικό όφελος. Τα σκαμπανεβάσματα στις σχέσεις είναι κουραστικά…. Ο συνεχής ανταγωνισμός δεν αφήνει χώρο για σωστή και υγιή ανάπτυξη, με αποτέλεσμα να νιώθετε ανικανοποίητοι, κουρασμένοι από σχέσεις εξάρτησης. Αγωνιστείτε για ό,τι θεωρείτε δίκαιο, δίχως να χειραγωγείτε άλλους ή να μειώνετε την αξία, προσωπική σας ή των σχέσεων. Υπερασπιστείτε τη σχέση, αν αξίζει, και ας την έχετε «ψηλά». Σε ένα δικαστικό αγώνα, αν έχετε δίκιο, ας δώσετε τη μάχη ως το τέλος. Μία έντονη αλλαγή στον τομέα των επαγγελματικών συνεργασιών, μπορεί να σας αποσταθεροποιήσει. Με ευγένεια και διατηρώντας την ψυχραιμία σας, ας προσπαθήστε να είστε σαφείς και ειλικρινείς. Κάθε σημαντική σχέση σας μεταμορφώνει και η απώλεια μπορεί να γίνει μία νέα αρχή. Αλλά δίχως εξουσιαστική ή χειριστική συμπεριφορά.

Λέων

Εστιάζετε αυτή την εποχή το βάρος των υποθέσεων που συνδυάζονται με το εργασιακό περιβάλλον. Είστε στο τέλος ενός κύκλου ή ενός έργου, που αφήνει μία γεύση πικρίας. Ωστόσο, είναι σημαντικό το ότι έχετε προσφέρει πολλά, με καθαρό τρόπο και με επιμονή και υπομονή. Τα οφέλη ίσως δεν ήταν τα αναμενόμενα, αλλά έχουν ουσία και έδωσαν εμπειρική γνώση. Μία νέα αρχή μην σας φοβίζει. Αποφύγετε να γίνετε ελεγκτικοί και κυριαρχικοί λόγω της ανησυχίας ή ανασφάλειας. Επίσης, τα ταλέντα σας, είναι πιθανόν να δημιουργούν ζήλεια και ανταγωνισμό. Δεν υπάρχει τελειότητα, αν αυτό σας απασχολεί στο έργο σας. Υπάρχει σίγουρα όμως έμπνευση και μπορείτε μέσω αυτής να ανανεώσετε την λειτουργικότητα στον επαγγελματικό τομέα. Επικεντρωθείτε και με βήματα πρακτικά, ολοκληρώνετε ό,τι έχετε αναλάβει. Προσοχή στην κόπωση ή στην συναισθηματική νοσταλγία, απογοήτευση ή πικρία, καθώς μπορεί να προκαλέσουν ψυχοσωματικές ευαισθησίες. Έχετε την δυνατότητα της πλήρους αναζωογόνησης, κυρίως συναισθηματικής. Θα μοιάζει με ανάρρωση!

Παρθένος

Αυτή την εποχή, κλονίζονται αξίες που άπτονται της δημιουργικότητας. Μάλιστα κάποιες φορές, θα σας παρασύρουν έντονες επιθυμίες, παθιασμένες, που θα συνταράσσουν το «είναι» σας. Αν ένας στόχος ή μία σχέση έχουν φθάσει σε τέλμα ή ένα τέλος, θα είστε σε συνεχή αναζήτηση δημιουργικών τρόπων αυτοέκφρασης. Μέσω της δημιουργίας δεν αποκλείεται υποσυνείδητα να επιδιώκετε να τραβήξετε την προσοχή των άλλων. Ωστόσο, ας ασχοληθείτε κυρίως με χώρους δημιουργικούς και ψυχαγωγικούς. Αποφύγετε το πάθος για κάποιο τυχερό παιχνίδι, καθώς δεν σας ευνοεί η προσκόλληση προς αυτή την κατεύθυνση. Η πιθανή αδυναμία σας προς τα παιδιά, σας κάνει να είστε αρκετά ανήσυχοι γι αυτά, σε σημείο να τα «πνίγετε» ή να τα πατρονάρετε έντονα. Αποφύγετε να τα κουράζετε όπως και να περνάτε με εμμονή δικές σας αντιλήψεις ή βιωματικές εμπειρίες. Το φλερτ είναι ρίσκο που σας φοβίζει αλλά δεν τελειώνει η ζωή μας, με μία απώλεια. Ίσως πιο σοφοί, εστιάσουμε με καλύτερο τρόπο στην επόμενη σχέση. Γι αυτό, τολμήστε ξανά μία νέα αρχή!

Προηγούμενο   Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;