Όταν διάσημοι ηθοποιοί αρνήθηκαν ρόλους που έγραψαν ιστορία!
Όλοι κάνουμε λάθος επιλογές, ακόμα και οι διάσημοι που έχουν ολόκληρη ομάδα και managers να αποφασίζουν για αυτούς

Όλοι κάνουμε λάθος επιλογές, ακόμα και οι διάσημοι ηθοποιοί που έχουν ολόκληρη ομάδα και managers να αποφασίζουν για αυτούς.

Στις παρακάτω περιπτώσεις διάσημοι αρνήθηκαν ρόλους που έγραψαν ιστορία και αργότερα δήλωσαν πόσο το μετάνιωσαν!

Μπιλ Μάρεϊ – «Forest Gump» και «Philadelphia»

1

Ο Μπιλ Μάρει απέρριψε τόσο τον ρόλο του Forest Gump όσο και τον ρόλο του δικηγόρου Joe Miller στο Philadelphia. Όταν τον ρώτησαν πώς αισθάνεται που απέρριψε το Forest Gump για το οποίο ο Τομ Χανκς κέρδισε Όσκαρ δήλωσε ότι δε το έχει δει ποτέ. Ωστόσο, όσον αφορά τον ρόλο που τελικά πήρε ο Ντένζελ Ουάσινγκτον δήλωσε ότι θα ήθελε πολύ να τον είχε πάρει τελικά.

 

Αντζελίνα Τζολί – «Gravity»

2

Η ταινία του Αλφόνσο Κουαρόν με πρωταγωνίστρια τη Σάντρα Μπούλοκ κέρδισε συνολικά 7 Όσκαρ. Στη θέση της Μπούλοκ όμως θα μπορούσε να είναι η Αντζελίνα Τζολί η οποία αρνήθηκε τον ρόλο και φυσικά το μετάνιωσε.

 

Ο Τζακ Νίκολσον θα πρωταγωνιστούσε στον «Νονό»

3

Το 2004 ο Νίκολσον δήλωσε σε συνέντευξή του ότι είχε απορρίψει το ρόλο του Μάικλ Κορλεόνε στο «Νονό», τον οποίο πήρε τελικά ο Αλ Πατσίνο. Όταν ρωτήθηκε δήλωσε ότι ο ρόλος δεν ήταν δικός του, υπήρχαν πολλοί που θα μπορούσαν να το κάνουν αλλά κανένας σαν τον Αλ Πατσίνο. Με αυτό τον τρόπο ο διάσημος ηθοποιός υποστήριξε δεν υπήρχε καλύτερος από τον Άλ Πατσίνο γι’ αυτό το ρόλο.

Μισέλ Φάιφερ – «Βασικό Ένστικτο»

4

Για τον μεγάλο πρωταγωνιστικό ρόλο της ταινίας Βασικό Ένστικτο είχε αρχικά επιλεχθεί η Μισέλ Φάιφερ, ενώ τελικά τη θέση της πήρε η Σάρον Στόουν. Ο συγκεκριμένος ρόλος είχε πολλές γυμνές σκηνές που η Φάιφερ είχε πει ότι τις σιχαίνεται, ενώ παράλληλα ντρεπόταν και τον πατέρα της.

Κέβιν Κόστνερ – Τελευταία Έξοδος: Ρίτα Χέιγουορθ

5

Ο Κέβιν Κόστνερ δεν έπαιξε σε αυτή τη ταινία επειδή προτίμησε το πανάκριβο πρότζεκτ του Waterworld.  Ο Τιμ Ρόμπινς πήρε τον ρόλο στη θρυλική ταινία που φιγουράρει στην πρώτη θέση του IMDB. Αντίθετα, ο Κέβιν Κόστνερ συμμετείχε στον Υδάτινο Κόσμο, του οποίου ο προϋπολογισμός εκτοξεύτηκε στα 175 εκατ., όταν η παραγωγή ολοκληρώθηκε το 1994, για μια από τις χειρότερες εισπρακτικά ταινίες όλων των εποχών, που θάφτηκε στα ταμεία αλλά και στις στήλες των κριτικών.

Τζέιμς Καν – «Η φωλιά του Κούκου»

6

Η ταινία βραβεύτηκε με 5 Όσκαρ συμπεριλαμβανομένου του Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον Τζακ Νίκολσον. Ένα βραβείο που ίσως να είχε διεκδικήσει ο Τζέιμς Κάαν, ο οποίος αργότερα δήλωσε: «Εκείνη τη στιγμή, σκέφτηκα -επειδή είμαι ιδιοφυία- πως δεν θα ήταν καλή οπτικά. Διαδραματιζόταν μέσα σε τέσσερις τοίχους. Δεν ήξερα πως ο σκηνοθέτης Μίλος Φόρμαν ήταν τόσο καλός όσο πραγματικά ήταν. Έκανα μερικές κακές επιλογές».

Γουίλ Σμιθ – «The Matrix»

7

Μπορεί όλοι να έχουμε συνδυάσει τις ταινίες «Matrix» με τον Κιάνου Ριβς, ωστόσο, το Χόλιγουντ φαίνεται πως νωρίτερα είχε ζητήσει από τον Γουίλ Σμιθ να αναλάβει αυτό το κομμάτι.

«Θα τα έκανα σίγουρα θάλασσα» δήλωσε ο ηθοποιός αρκετό καιρό μετά την επιτυχία της ταινίας σε αμερικανούς δημοσιογράφους.

 

Ρόμπερτ Πάτινσον – «Θα Χυθεί Αίμα»

8

Στην ιστοσελίδα Hitfix o Ρόμπερτ Πάτινσον ομολόγησε πώς ένα από τα πράγματα που έχει μετανιώσει περισσότερο στη ζωή του ήταν το γεγονός ότι αρνήθηκε τον ρόλο που έδωσε Όσκαρ στον Ντάνιελ Ντέι Λούις. «Θυμάμαι να διαβάζω το σενάριο και να σκέφτομαι ότι είναι το καλύτερο που έχω διαβάσει. Απλά δεν μπορούσα να το κάνω» είπε ο ηθοποιός στη συνέντευξή του και πρόσθεσε πως ήταν πολύ τσαντισμένος αργότερα, όταν δηλαδή η ταινία βγήκε στη μεγάλη οθόνη.

Μεταξύ μας Ρόμπερτ, καλά έκανες, αποκλείεται να τα είχες καταφέρει καλύτερα από την ηθοποιάρα που ονομάζεται Ντάνιελ Ντέι Λούις

 

 

Σον Κόνερι – Γκάνταλφ, ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών

9

Και όμως στον Σον Κόνερι είχε γίνει πρόταση να υποδυθεί τον Γκάνταλφ αλλά αρνήθηκε επειδή δεν είχε διαβάσει τα βιβλία και δεν καταλάβαινε το σενάριο. Ίσως το μεγαλύτερο λάθος στην καριέρα του. αφού η New Line Cinema, ήθελε τόσο πολύ τον Κόνερι για τον ρόλο, που προσφέρθηκε να τον ανταμείψει με ποσοστό 15% των συνολικών εσόδων της τριλογίας, εκτός από την αμοιβή του! Τα νούμερα δείχνουν πως αν είχε δεχτεί θα είχε κερδίσει τα περισσότερα λεφτά που έχει πάρει ποτέ ηθοποιός για έναν μοναδικό ρόλο: σχεδόν 400 εκατομμύρια δολάρια!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

22-04-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1