Πανελλήνιες 2018: 5 tips της τελευταίας στιγμής για να πετύχεις!
Πανελλήνιες 2018: Υπάρχουν κάποια πράγματα που μπορείς να κάνεις

Πανελλήνιες 2018: Η σωστή προετοιμασία είναι το μυστικό!

Οι Πανελλήνιες 2018 πλησιάζουν και εσύ προσπαθείς να βρεις χίλιους τρόπους για να μπορέσεις έστω και τελευταία στιγμή να φρεσκάρεις στη μνήμη σου όλα όσα έχεις μάθει και είσαι έτοιμος για να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό.

Στις φετινές εξετάσεις υπάρχουν πολλά πράγματα τα οποία μπορείς να κάνεις για να πετύχεις αλλά πάνω από όλα πρέπει να έχεις ψυχραιμία και να προσπαθήσεις να κατευνάσεις όσο μπορείς το άγχος σου.

Όλα θα πάνε καλά, να το ξέρεις!

Υπάρχουν κάποια tips που μπορείς να ακολουθήσεις και να είσαι on spot ακόμη και την τελευταία στιγμή: 

1.Κάνε πρακτική στον τρόπο που γράφεις. Πάρε ένα τετράδιο και ξεκίνα να γράφεις ότι θυμάσαι για το μάθημα το οποίο δίνεις. Θα σε βοηθήσει να κάνεις επανάληψη και θα μπορέσεις να δεις την καταγραφή των πληροφοριών που έχεις λάβει και να διορθώσεις τυχόν λάθη.

2.Να ξεκουράζεσαι ανάμεσα στα μαθήματα γιατί ο εγκέφαλος σου χρειάζεται ηρεμία. Ο ύπνος είναι σύμμαχος σου στην προκειμένη περίπτωση και μπορείς που και που να κοιμάσαι.

3.Οι σημειώσεις σου είναι ο βοηθός στις Πανελλήνιες 2018. Μέσω των σημειώσεων σου μπορείς να θυμηθείς πολλά πράγματα που νόμιζες ότι έχεις ξεχάσει. Προσπάθησε να έχεις καλές σημειώσεις και θα σε βοηθήσουν πολύ.

4.Ξεκούρασε τα χέρια μια μέρα πριν δώσεις. Σίγουρα σου φαίνεται αστείο, αλλά αν το καλοσκεφτείς τα χέρια σου έχουν κουραστεί από το γράψιμο και τις σημειώσεις που έχεις κάνει. Τα χέρια σου πρέπει να είναι ξεκούραστα για να μπορείς την ώρα που θα βρεθείς στο θρανίο σου και θα αρχίσεις να γράφεις να είσαι χαλαρός.

5.Προσπάθησε να αποφύγεις πράγματα που σε αποσπούν. Θέλεις όλη τη συγκέντρωση σου στα μαθήματα σου και όχι πουθενά αλλού. Θα τα κάνεις όλα κάποια άλλη στιγμή.

Δες και αυτό: Πανελλήνιες 2018: 10 ατάκες που μπορούν άνετα να περιγράψουν τη ψυχολογία σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;