5 ταινίες της Jennifer Aniston που πρέπει να δεις κάποια στιγμή
Οι ταινίες της θα σου αρέσουν...δεν υπάρχει αμφιβολία!

Οι ταινίες είναι πολλές φορές η κατάλληλη συντροφιά που χρειάζεσαι όταν είσαι σπίτι και θες να αράξεις.

Η Jennifer Aniston είναι μια ηθοποιός που μας έχει συνηθίσει σε καλές ταινίες για αυτό πρέπει να δεις μερικές! Οι περισσότερες είναι κωμωδίες αλλά υπάρχει και μια που θα σε κάνει να κλάψεις με μαύρο δάκρυ.

Αυτές είναι οι ταινίες: 

1.Just Go With It

Ο Ντάνι Μακάμπι (Άνταμ Σάντλερ), ένας πλαστικός χειρουργός που θέλει να φλερτάρει ελεύθερα χωρίς δεσμεύσεις, χρησιμοποιεί ένα αθώο ψέμα για να πετύχει το στόχο του: φοράει βέρα κι ας είναι ανύπαντρος. Όταν όμως γνωρίζει και ερωτεύεται μια πανέμορφη και αρκετά μικρότερή του δασκάλα, την Πάλμερ (Μπρούκλιν Ντέκερ), αυτό το μικρό ψέμα θα αρχίσει να τον καταδυναστεύει. Αλλά αντί να παραδεχτεί την αλήθεια όσο το δυνατόν πιο γρήγορα, αποφασίζει να «εφεύρει» μια σύζυγο με την οποία υποτίθεται ότι σύντομα θα χωρίσει για χάρη της Πάλμερ. Το ρόλο της δήθεν συζύγου αναλαμβάνει η επί χρόνια βοηθός του Ντάνι, Κάθριν (Τζένιφερ Άνιστον), μητέρα δύο παιδιών, τα οποία σύντομα αναγκάζονται να μπουν επίσης στο παιχνίδι. Έτσι καταλήγουν όλοι για ένα τρελό σαββατοκύριακο στη Χαβάη, που θα αλλάξει τη ζωή τους για πάντα.

2.The Break-Up

Κατά την διάρκεια ενός αγώνα μπέιζμπολ, ξεκίνησε η σχέση του Γκάρι, ενός τουριστικού πράκτορα του Σικάγο με την όμορφη Μπρουκ. Παρόλο όμως που ο έρωτας τους αρχικά φαινόταν δυνατός, σύντομα άρχισαν να κάνουν την εμφάνιση τους σύννεφα με συνέπεια πλέον ο ένας να μην θέλει καν να αντικρίζει τον άλλο. Μήπως όλα αυτά τα τερτίπια όμως είναι αποτέλεσμα ενός πολύ δυνατού έρωτα, που κρύβουν βαθιά μέσα τους, που δοκιμάζεται και δεν πρόκειται ουδέποτε να σβήσει?

3.The Bounty Hunter

Ο Μάιλο Μπόιντ (Τζέραρντ Μπάτλερ), ένας μάλλον άτυχος κυνηγός επικηρυγμένων, αναλαμβάνει ξαφνικά την υπόθεση των ονείρων του: πρέπει να εντοπίσει τη ρεπόρτερ και πρώην σύζυγό του, Νικόλ Χάρλι (Τζένιφερ Άνιστον), η οποία είχε προφυλακιστεί με εγγύηση αλλά δεν εμφανίστηκε στη δίκη της, κυνηγώντας ένα αποκλειστικό θέμα. Αρχικά πιστεύει ότι πρόκειται για μια εύκολη δουλειά, όταν όμως η αποστολή του μπλέκεται με μια υπόθεση συγκάλυψης φόνου, ο Μάιλο συνειδητοποιεί πως τίποτα δεν είναι ποτέ απλό ανάμεσα σ’ εκείνον και τη Νικόλ. Οι δύο πρώην σύζυγοι παρασύρονται σε μια απίστευτη καταδίωξη, προσπαθώντας τελικά να υπερασπίσουν τη ζωή τους. Οι γαμήλιοι όρκοι μπορεί να μοιάζουν δύσκολοι, απ’ ότι φαίνεται όμως, η επιβίωση είναι ακόμα δυσκολότερη.

4.Cake

Φοβισμένη, ευαίσθητη και κενή συναισθηματικά, η Κλερ είναι φανερό ότι υποφέρει.
Είναι όμως φανερό και το ότι είναι μια «σκύλα».
Μονάχη στο μπανγκαλόου της στο Λος Άντζελες, η Κλερ έχει διώξει από κοντά της όλους τους φίλους, εκτός από αυτούς που έχει να πληρώνει: τη σπιτονοικοκυρά της και τη Σιλβάνα που τη φροντίζει.
Παρατημένη από τον σύζυγο, ακόμα και το γκρουπ θεραπείας της, ζει σβήνοντας ώρα με την ώρα, μέχρι η αυτοκτονία της Νίνα, η οποία ήταν στο γκρουπ, αλλάζει τα πάντα.
Μπορεί να μην γνωριζόντουσαν ιδιαίτερα, αλλά τώρα η Νίνα στοιχειώνει τα όνειρα και τις φαντασιώσεις της Κλερ.

5.Marley & Me

Είναι η κινηματογραφική μεταφορά, με αστεία διάθεση, των απομνημονευμάτων του Τζον Γκρόγκαν, αρθρογράφου της Philadelphia Inquirer, με ήρωα το λαμπραντόρ του, τον Μάρλεϊ, ο οποίος του έδωσε αληθινά μαθήματα ζωής. Στην ταινία, ήρωες είναι ένα ζευγάρι, ο Τζον και η Τζένιφερ, που ζουν με τον αξιολάτρευτο αλλά άτακτο σκύλο τους, ο οποίος με τη συμπεριφορά του, τους μαθαίνει την μοναδικότητα των οικογενειακών σχέσεων αλλά και τις μεγάλες αξίες της ζωής.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Mark Wahlberg που μπορείς να απολαύσεις από τον καναπέ σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;