5 ταινίες του Mark Wahlberg που μπορείς να απολαύσεις από τον καναπέ σου
Ο ηθοποιός έχει παίξει σε ταινίες που σίγουρα σε ενδιαφέρουν

Οι ταινίες είναι μια αγαπημένη συνήθεια όταν αράζουμε σπίτι αλλά και όταν βγαίνουμε, καθώς ο κινηματογράφος είναι μια από τις εξόδους που όλοι απολαμβάνουμε!

Ο Mark Wahlberg έχει πρωταγωνιστήσει σε κάποιες ταινίες που σίγουρα πρέπει να δεις καθώς φημίζεται για το υποκριτικό του ταλέντο, τη σκληρή όψη του και το καυστικό του χιούμορ.

Αυτές είναι οι ταινίες του ηθοποιού που σου προτείνουμε: 

1.Ted

Νεαρός άντρας πραγματοποιεί την ευχή του και φέρνει στη ζωή το αγαπημένο αρκουδάκι από την παιδική του ηλικία. Παλαβό σενάριο με την υπογραφή του Seth MacFarlane, δημιουργού του Family Guy. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο ο Mark Wahlberg.

2.Pain & Gain

Το Pain and Gain αναφέρεται σε δύο παθιασμένους bodybuilders, που αποφασίζουν να κάνουν μια απαγωγή με εκβιασμό, που όμως δεν πάει τόσο καλά όσο το είχαν σχεδιάσει. Η υπόθεση βασίζεται σε πραγματική ιστορία η οποία είχε συμβεί στο Μαΐάμι τη δεκαετία του ’90 και που ο Michael Bay προσπαθούσε να την γυρίσει για πολλά χρόνια.

3.Rock Star

Ένας συντηρητής φωτοτυπικών μηχανημάτων, φαν του χέβι μέταλ και μέλος κάποιου ερασιτεχνικού γκρουπ, κάνει το όνειρό του πραγματικότητα, όταν καλείται να αντικαταστήσει τον τραγουδιστή των Steel Dragon, μιας από τις δημοφιλέστερες μπάντες στην Αμερική. Η είσοδός του στο λαμπερό κόσμο των συγκροτημάτων θα επηρεάσει τη ζωή και τις σχέσεις του με την κοπέλα του.

4.The Italian Job

Ο Τσάρλι και η συμμορία του οργάνωσαν και εκτέλεσαν μια εντυπωσιακή ληστεία χρυσού από ένα καλό φρουρούμενο αρχοντικό στη Βενετία. Το μόνο που δεν υπολόγισαν ήταν η προδοσία ενός μέλους από την ομάδα τους. Με την βοήθεια της Στέλλας, ειδικής στο άνοιγμα χρηματοκιβωτίων, ακολουθούν τον προδότη στην Καλιφόρνια και είναι αποφασισμένοι να πάρουν όχι μόνο εκδίκηση αλλά και το μερίδιο χρυσού που τους αντιστοιχεί. Επεμβαίνοντας στο σύστημα ελέγχου κυκλοφορίας στο Λος Άντζελες, δημιουργούν το μεγαλύτερο κυκλοφοριακό χάος στην ιστορία της πόλης και προσπαθούν να διαφύγουν τη σύλληψη, οδηγώντας τα θρυλικά Mini Cooper.

5.The Fighter

Μια ματιά στα πρώιμα χρόνια του Ιρλανδού μποξέρ Μίκι Γουάρντ, που με τη βοήθεια του αδερφού του, κατάφερε να πετύχει στο χώρο της πυγμαχίας.

 

Δες και αυτό: 5 ταινίες της Halle Berry που μπορείς να δεις σήμερα

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;