Joseph Capriati | Mikee & Manolaco @ Bolivar Beach Bar
Μη το χάσεις!

Joseph Capriati

Mikee & Manolaco

Παρασκευή 1 Ιουνίου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00

Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€

Tο Bolivar Beach bar, καλωσορίζει τον Ιούνιο φιλοξενώντας στα decks του την Παρασκευή 1 Ιουνίου, έναν από τους καλύτερους Dj του σήμερα. Ο ξεσηκωτικός, δυναμικός και σαρωτικός Joseph Capriati θα γεμίσει τους χώρους του Bolivar beach Bar με το μοναδικό κι ασύγκριτο Techno στυλ του σε μια βραδιά που θα σας μείνει αξέχαστη! Μαζί του στο booth οι Mikee & Manolaco.

Χωρίς αμφιβολία ο Joseph Capriati αποτελεί εδώ και μια δεκαετία έναν από τους πιο περιζήτητους Dj παγκοσμίως. Η μουσική του θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως smooth και συναισθηματική techno που την αποδίδει πάντοτε με πάθος, φαντασία κι ενέργεια, η οποία φροντίζει να εξαπλώνεται ραγδαία σε όλο το dancefloor την ώρα που πρέπει και με τον τρόπο που πρέπει. Ένας καθηλωτικός καλλιτέχνης κι αγαπημένος του κοινού όπου κι αν έχει εμφανιστεί. Πάντοτε συγκεντρωμένος, προετοιμασμένος και με σθένος για κάθε set και φυσικά με ένα τεράστιο χαμόγελο σε όλη τη διάρκεια τους.

Ο συνδυασμός της χαρισματικής προσωπικότητας του κι αυτιού για το τέλειο groove έχει μετατρέψει τον Capriati στον σπουδαιότερο αντιπρόσωπο αυτή τη στιγμή της Ιταλικής Techno σε ολόκληρο τον πλανήτη. Πασίγνωστος πια για τα αξιομνημόνευτα set του στο main χώρο του Amnesia στην Ίμπιζα και για τα headline set στα opening και closing parties του ίδιου club. Έχει συνεργαστεί κι εμφανιστεί μαζί με καλλιτέχνες όπως Beyer, Carola, Tenaglia, Dave Clarke, Dubfire, Jamie Jones και Carl Cox, με τον Richie Hawtin στο Boiler Room, ενώ έχει συμμετάσχει σε 12ωρο μαραθώνιο με 7.000 στο Μetropolis στη γενέτειρα του κι έχει αφήσει το στίγμα του στa Paradise στο Amsterdam και Trade στο Maiami.

Ξεκίνησε στη Νάπολη όπου από ηλικία 11 ετών φάνηκε το φυσικό του ταλέντο. Ακολουθώντας τα βήματα των Ιταλών Techno πιονιέρων Marco Carola και Rino Cerrone, συνέχισε να εξελίσσει την τέχνη του απορροφώντας στοιχεία κι έχοντας την ευκαιρία να παίξει δίπλα σε καλλιτέχνες όπως Todd Terry, David Morales, Danny Tenaglia, Francois K and Tedd Patterson. Η όλη αυτή πορεία οδήγησε σύντομα στη κυκλοφορία του κλασσικού “C’est La Vie” και τον Capriatti να συγκλονίζει πλέον κοινά όπως αυτό του Awakenings. Το πρώτο του album ‘Save My Soul’ κυκλοφόρησε το 2010 παρουσιάζοντας μας έναν καλλιτέχνη βέβαιο, που εξερευνούσε τις πιο ευαίσθητες και introspective γωνιές της techno. Το δεύτερο album, ‘Self-Portrait’, περιλαμβάνει εξαιρετικά κομμάτια όπως το ambient και breaks-influenced opener ‘Electrolytic’, ή το μελωδικό hit ‘Fratello’ και το υπέροχο ‘Awake’. To 2015 o Capriati κυκλοφόρησε a mix cd για το Fabric στο Λονδίνο, μιξάροντας την 80th edition τους που γνώρισε παγκόσμια αναγνώριση από κοινό και κριτικούς. Μαζί του στα decks οι Mikee & Manolaco.

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

Προπώληση

E -Tickets: Αποκλειστικά από το Viva.gr στο παρακάτω Link: https://www.viva.gr/tickets/music/bolivar/joseph-capriati/

και Τηλεφωνικά στο: 11876

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: Προπώληση: 10€ | Ταμείο: 13€
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;