Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Τοξότη
Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Τι ετοιμάζει για το ζώδιό σου αυτή η εβδομάδα;

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018: Πανσέληνος στον Τοξότη

Μελετώντας νέους ορίζοντες

Από την Λίλιαν Σίμου

Η εβδομάδα μας χαρακτηρίζεται από την Πανσέληνο στο αισιόδοξο ζώδιο του Τοξότη, η οποία σχηματίζεται την Τρίτη 29 Μαΐου, το απόγευμα στις 5.20

Η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου είναι η 8η Τοξότη 10΄.

Καθώς το φεγγάρι είναι στην πλήρη γέμισή του, οι συγκινήσεις πληθωρικά και απαιτητικά ζητούν να εκφραστούν.

Η Πανσέληνος στον Τοξότη, εμπεριέχει την αισιοδοξία του ζωδίου και την ευνοϊκή θέση της Σελήνης, με ένα χαρούμενο τόνο. Σε ημέρα Άρη και ώρα Αφροδίτης, η κατάκτηση ενδυναμώνεται από το συναίσθημα και μοιάζει με την ερωτική έξαρση. Όλα εξ άλλου αυτή την εποχή, την Άνοιξη, μοιάζουν με ένα ερωτικό κάλεσμα.

Ωστόσο, το συναίσθημα έχει εναλλαγές, συχνά ευχάριστες… Η Σελήνη βρίσκεται σε ένα ζώδιο που της ταιριάζει. Ο Τοξότης, ζώδιο της επέκτασης και της διδασκαλίας, της ελευθερίας και του μακρινού ορίζοντα, προσδίδει ένα ιδιαίτερο χρώμα στην Πανσέληνο. Το συναίσθημα όμως έχει διακυμάνσεις ανάλογα με τη μεταβλητή μας διάθεση, οι εναλλαγές και η διάσπαση σε πολλές κατευθύνσεις δίχως ουσία και τελικό αποτέλεσμα μπορεί να αποτελέσουν ένα πρόβλημα.

Λόγω του ότι ο Ήλιος (που είναι σε αντίθεση προς τη Σελήνη) βρίσκεται στους Διδύμους κυβερνάται από τον Ερμή. Ο Ερμής βρίσκεται στην τελευταία ζωδιακή μοίρα του Ταύρου και είναι στις Πλειάδες, σε σύνοδο με την Αλκυόνη, ένα σταθερό αστέρα που φέρνει θλίψη ή αβέβαια συναισθήματα. Ωστόσο, σύντομα περνά στους Διδύμους, περιγράφοντας πως έχουμε πολλές ιδέες, διάσπαρτες ίσως, επιθυμίες και φιλοδοξίες που δεν θα μπορέσουμε να εκτιμήσουμε σωστά, δίχως βαθύτερη γνώση. Τη γνώση θα την λειτουργήσουμε, καθώς διαμορφώνουμε μία νέα στάση στη ζωή μας.

Η Πανσέληνος μας θυμίζει πως πρέπει να αλλάξουμε φιλοσοφία ζωής, ιδεολογία, «πιστεύω» και πεποιθήσεις. Να δώσουμε μία νέα ευκαιρία σ τις δραστηριότητες και στην αισθηματική ζωή.

Εξ άλλου ο Δίας, κυβερνήτης του Τοξότη και της Σελήνης, κινείται στο ζώδιο του Σκορπιού και προσδίδει αναζήτηση για θέματα ασφάλειας, δύναμης, συνειδητών αποφάσεων με βάση τις βαθύτερες ανάγκες μας. Βρίσκεται δε, σε έναν ευνοϊκό συνδυασμό με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα. Έναν σχηματισμό, άλλοτε παρορμητικό και άλλοτε ρομαντικό, καθώς η Αφροδίτη από το ζώδιο του Καρκίνου εναρμονίζεται με τον Ποσειδώνα στους Ιχθείς. Και οδηγεί το συναίσθημα σε ρομαντικούς προορισμούς. Η συγκίνηση προκαλεί έμπνευση και δημιουργική διάθεση.

Δεύτερος ευνοϊκός συνδυασμός, εκτός από αυτόν στα ζώδια του νερού με τον Δία, την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, είναι ο συνδυασμός στα ζώδια της Φωτιάς, όπου συμμετέχει η φλογερή Πανσέληνος, με τον Βόρειο Δεσμό, το Μεσουράνημα του χάρτη και τον Χείρωνα. Ο συνδυασμός αυτός περιγράφει την σπίθα για δημιουργία και μας παροτρύνει να μην χάσουμε την έμπνευση και να παραμείνουμε ενεργοί παρά τις δυσκολίες και τα εμπόδια στους στόχους μας. Εξ άλλου, το Μεσουράνημα και ο Β. Δεσμός στον Λέοντα είναι σε σύνοδο, η επιτυχία είναι στα μελλοντικά βήματα όσων, δεν αποθαρρύνονται και παραμένουν δραστήριοι, ένθερμοι υποστηρικτές του έργου τους και των ονείρων τους!

Δύσκολο είναι το σημείο του Ωροσκόπου, στην τελευταία ζωδιακή μοίρα του Ζυγού και μας πληροφορεί πως οι ισορροπίες είναι λεπτές στις σχέσεις μας. Οι σχέσεις ή συνεργασίες που δεν είναι δίκαιες και σωστές, θα σπάσουν σύντομα. Ίσως ένα ακόμη στοιχεία κάθαρσης, αφού στον χάρτη της Πανσελήνου εξακολουθεί να είναι ενεργό το τετράγωνο του Ουρανού προς τον Άρη.

Σύμφωνα με τον αγαπημένο μου δάσκαλο Ντέην Ρουντγίαρ, η ζωδιακή μοίρα της Πανσελήνου συμβολίζει τον προσδιορισμό της ύπαρξής μας και την ανάγκη για να αποκρυσταλλώσουμε μέσω της σκληρής δουλειάς, τον στόχο και την επιθυμία για την ύπαρξη αυτή. Αναζητάμε την εσωτερική καθοδήγηση σε κάθε εξελικτικό στάδιο.

Ας εισπράξουμε λοιπόν την θετική φωτεινή προοπτική που μας υπόσχεται το ολόγιομο φεγγάρι λίγο προτού φθάσουμε στο τέλος της Άνοιξης…

Εβδομαδιαίες προβλέψεις 2018

Κριός

Είναι η κατάλληλη στιγμή να επιλυθεί ένα πρόβλημα που έχει να κάνει με ιδέες, αντιλήψεις και συμφωνίες. Λίγο πριν να εξελίξετε την σκέψη προς ανώτερες φιλοσοφικές ιδέες, θα πρέπει να αντιληφθείτε τις απλές και πρώτες πληροφορίες και να τις επεξεργαστείτε εσωτερικά. Οι σχέσεις με συγγενείς είναι μέρος της απελευθέρωσης από εμπόδια που καθυστερούν την διαδρομή σας. Οι σχέσεις αυτές, στην περίπτωση που δεν είναι θετικές, θα περάσουν κρίση και οι αντιδράσεις οφείλονται σε υποσυνείδητες ανασφάλειες.

Δίχως να έχετε την ανάγκη να περιοριστείτε, θα σας φανεί αρκετά απλό να διευρύνετε τους ορίζοντές σας και να αναζητήσετε απαντήσεις μέσα από ένα νέο τρόπο σκέψης. Προσοχή όμως στις επιρροές που παίρνετε μέσα από μία σχέση. Παλιές ιδέες πρέπει να εκλείψουν και συνήθειες του χθες, ας κλείσουν τον κύκλο τους. Όσοι έχετε σχέση με έγγραφα ή σπουδές, ας είστε συγκεντρωμένοι στο έργο σας.

Προσοχή:

Άλλοτε θα είστε μαχητικοί με τους συνεργάτες ή το ταίρι σας και θα φέρετε κρίση που θα , θα σας απογοητεύει. Άλλοτε θα αισθανθείτε ανεπαρκείς ή ανασφαλείς ως προς την σταθερότητα της σχέσης.

Ταύρος

Η εικόνα της ιδιοκτησίας βάλλεται και αυτό σας φέρνει ανασφάλεια και ανησυχία. Η ανταλλαγή σε υλικό επίπεδο είναι μέρος της ανάγκης σας και μπορεί να γίνει η πυξίδα των αλλαγών, κλείνοντας λογαριασμούς σας. Η ιδιοκτησία, η κατοχή υλικών αγαθών που είναι απαραίτητη για να είστε ασφαλείς, είναι μέρος των προσωπικών σας εσωτερικών ανατροπών. Η σκέψη εστιάζεται λοιπόν σε νέες μορφές εξασφάλισης και αξιών.

Νέες συνειδητοποιήσεις αδυναμιών και παθών, σας βοηθούν στην ενδοσκόπηση και κατανόηση του ψυχισμού. Ας δεχθείτε ως ιδιαίτερα σημαντική αυτή την περίοδο, καθώς σηματοδοτεί μία νέα αρχή για σας. Η ενασχόληση με το μυστήριο της ζωής και του θανάτου, θα σας έλκει και ίσως πρέπει να μάθετε να εμβαθύνετε στα θέματα της ψυχής ή των εσωτερικών τραυμάτων σας. Αποφύγετε να επενδύσετε, αλλά ελέγχετε τα αποταμιεύματά σας.

Προσοχή:

Δυσκολίες με μία κοινωνική σας σχέση, μπορεί να φέρει ένα πάγωμα ή μία απομάκρυνση. Αν όμως έχει υποδομή, θα αντέξει στις πιέσεις.

Δίδυμοι

Αλλάζει το χθες και η προσωπική σας έκφραση πρέπει να δομηθεί με νέο τρόπο. Η ταυτοποίηση του «εγώ» σας φέρνει προ των ευθυνών σας και αντανακλάται στις σχέσεις σας. Μόνο εσείς μπορείτε να διαμορφώσετε την νέα σας προσωπική έκφραση. Μόνο εσείς κάνετε την αλλαγή και δηλώνετε την νέα σας προβολή. Προσοχή στην υγεία σας και στις νευρικές σας αντιδράσεις.

Τον τρόπο για να απαλλαγείτε από τις ιδέες που σας εξυπηρετούν για να ξεφεύγετε από τις υποχρεώσεις των σχέσεων, θα βοηθήσει να ανακαλύψετε η συγκεκριμένη έκλειψη. Επομένως, αν και θα έχετε μία βελτίωση και εξισορρόπηση, περνάτε από κρίση τις προσωπικές σχέσεις. Σας ενδιαφέρει να κάνετε νέου τύπου συνεργασίες ή να λύσετε μία σχέση που ήδη δεν σας εκφράζει και δεν έχετε καλή επικοινωνία. Συμβόλαια και αντιπαραθέσεις με νομική διαδικασία, ας αποφεύγονται, εκτός κι αν πρόκειται για λύση τους. Λόγια που θα ειπωθούν σας εκφράζουν άμεσα.

Προσοχή:

Ελλοχεύει εσωτερική ένταση, και συναισθήματα κρυφά που οδηγούν σε κρίση.

Επόμενο

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;