5 τρόποι για να μαζέψεις γρήγορα τα λεφτά για τις διακοπές σου!
Δε θέλει κόπο θέλει τρόπο! Και μετά θα αράζεις στις αμμουδιές...

Το καλοκαίρι 2018 μας χτυπά την πόρτα και όλοι λίγο πολύ ονειρευόμαστε ήδη διακοπές, αμμουδιές, ξενύχτια, ηλιοβασιλέματα και παρέες!

Τι γίνεται όμως όταν τα χρήματα είναι λίγα και τα πλάνα σου πολλά; Πώς θα μαζέψεις το ποσό που χρειάζεσαι;

Μην ανησυχείς, η αλήθεια είναι πως το πράγμα είναι πιο εύκολο απ’ ότι νόμιζες!

1. Σταμάτα να παραγγέλνεις απ’ έξω!

Καταλαβαίνω απόλυτα ότι το μαγείρεμα αν δεν είσαι ο Άκης Πετρετζίκης, δεν είναι το πιο ενδιαφέρον πράγμα στον κόσμο και πως εσύ δεν έχει πάντα τον χρόνο να μαγειρεύεις και να πλένεις μετά 150 σκεύη.

Αν όμως αναλογιστείς πόσα λεφτά θα γλυτώσεις ετοιμάζοντα μόνος σου το φαγητό σου, θα καταλάβεις ότι έστω μέχρι να φύγεις διακοπές, αξίζει τον κόπο! Προσπάθησε να μαγειρεύει από το προηγούμενο βράδυ για να γλυτώνεις και χρόνο.

2. Φτιάξε μόνος σου τον καφέ σου

Στην Ελλάδα ζούμε και όλοι μας έχουμε μια τάση να κυκλοφορούμε χειμώνα – καλοκαίρι με έναν καφέ στο χέρι. Είναι σχεδόν δείγμα του πολιτισμού μας κι ας φέρουν οι Ιταλοί τα πρωτία.

Αν θες να γλυτώσεις πραγματικά ΠΟΛΛΑ λεφτά, σταμάτα να αγοράζεις καφέ πριν πας στη σχολή ή στη δουλειά! Αντ΄αυτού επέλεξε έναν άκρως ελληνικό φραπέ με μπόλικα παγάκια που θα έχεις φτιάξει από το σπίτι και θα δεις πως ξαφνικά το πορτοφόλι σου θα έχει καλύτερες μέρες.

3. Σταμάτα τις παρορμητικές αγορές

Όταν ανοίγει ο καιρός, ειδικά τις γυναίκες μας πιάνει με μανία σχεδόν, ότι δεν έχουμε ρούχα! Λίγο οι βόλτες στα μαγαζιά, λίγο που οι ηλεκτρονικές αγορές έχουν γίνει πιο εύκολες από ποτέ… Ψωνίζουμε πράγματα που πραγματικά δε χρειαζόμαστε!

Και προσοχή! Η φτήνια τρώει τον παρά… Κατί ξέρει ο λαός… Μην πεις “Έλα μωρέ ένα μπλουζάκι είναι” ή “Είναι πολύ φθηνό, δεν πειράζει”. Γιατί ξαφνικά θα κοιτάξεις τον λογαριασμό σου και θα φοράς τα καινούρια σου συνολάκια στην ταράτσα του σπιτιού σου! Δε λέει…

4. Μάζευε τα ψιλά σου!

Είμαστε και ‘μεις, οι άνθρωποι που η σχέση μας με το χρήμα είναι κάπως… μπερδεμένη! Και έρχεται η φάση που τελειώνει ο μήνας και αναποδογυρίζουμε τσάντες, καναπέδες, παντελόνια και συρτάρια και από τα ψιλά που εντοπίζουμε, ε χτίζαμε και ένα δίπατο στην Ανάβυσσο…

Υπερβάλλω! Αλλά το γεγονός είναι πως αν μαζέψεις σε έναν κουμπαρά όλα τα ψιλά σου θα είναι ένα πολύ καλό boost στον προϋπολογισμό του ταξιδιού σου.

5. Πιες λιγότερα κοκτέιλς

Το ξέρω είναι δύσκολο τώρα που οι μέρες έχουν γίνει μεγαλύτερες και πιο ζεστές, να μην βγαίνεις για κοκτεϊλάρες μέχρι το πρωί με την παρέα σου.

Όμως σκέψου πως πολύ σύντομα θα μπορείς να το κάνεις αυτό σε κάποιο πανέμορφο νησί και θα αξίζει τον κόπο.

Επέλεξε ένα ποτήρι κρασί αντί για το ακριβότερο κοκτέιλ του καταλόγου και πιες 2-3 ποτά αντί για 6! Θα δεις τη διαφορά στο πορτοφόλι σου… Αυτό στο εγγυώμαι!

Δες κι αυτό: 15 νησιά που πρέπει να επισκεφτείς έστω μια φορά στη ζωή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 1