Ταξίδια: Οι 5 καλύτεροι προορισμοί για τους 20άρηδες

Από neolaia.gr Team 27 Μαΐου 2018

Αν διανύετε τα 20 σας χρόνια, σας περιμένει μια υπέροχη δεκαετία με τις μεγαλύτερες περιπέτειες να απέχουν μόλις ένα βήμα μακριά.

Αν διανύετε τα 20 σας χρόνια, σας περιμένει μια υπέροχη δεκαετία με τις μεγαλύτερες περιπέτειες να απέχουν μόλις ένα βήμα μακριά.

Ακριβώς για αυτό το λόγο, φτιάξτε βαλίτσες και ετοιμαστείτε για ένα μοναδικό ταξίδι, που θα μείνει για πάντα χαραγμένο στη μνήμη σας.

Αν αναρωτιέστε πού να πάτε, το buzzfeed ετοίμασε ένα βίντεο που προτείνει πέντε μοναδικά νεανικά ταξίδια και μάλιστα ένα από αυτά είναι στην Ελλάδα!

Πιο συγκεκριμένα, μια από τις προτάσεις για οδικές διαδρομές ανά τον κόσμο, είναι το ταξίδι από την Αθήνα έως τις Θερμοπύλες, όπου ο ταξιδιώτης θα έχει την ευκαιρία να ανακαλύψει την αρχαία Ελλάδα μέσα από θαύματα του παρελθόντος, όπως τα αρχαία θέατρα και οι ναοί.

Από την άλλη, μια ακόμα πρόταση είναι «η μεγαλύτερη οδική διαδρομή του κόσμου», που ξεκινά από την Αργεντινή και φτάνει στην Αλάσκα, ενώ οι νεαροί ταξιδιώτες καλούνται να εξερευνήσουν την έρημο Ναμίμπ, να αποδράσουν από την πόλη και να περιηγηθούν στο Big Sur χωρίς χάρτη!

Τέλος, το βίντεο κλείνει με τη φράση “Οι δρόμοι σας περιμένουν”. Εσείς τι περιμένετε;;;

ΕΙΣΑΙ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΚΟΝΤΟΠΑΚ VIBER ΣΤΙΚΕΡΣ; ΝΤΑΟΥΝΛΟΟΥΝΤ ΛΕΜΕ ΕΔΩ --> https://vb.me/fac486

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ