5 τρόποι για να μην είσαι υπέρμαχος της βαρεμάρας
Οι τρόποι που θα έπρεπε ήδη να έχεις χρησιμοποιήσεις!

Τρόποι που θα σε κάνουν να σηκωθείς από τον καναπέ!

Όλοι μας περνάμε κάποια περίεργη φάση στη ζωή μας και όταν η βαρεμάρα μας «χτυπά« την πόρτα πρέπει να την καλωσορίζουμε για λίγες ώρες και μετά να την αποχαιρετίσουμε με χαμόγελο.

Η βαρεμάρα που μπορεί να νιώθεις συνήθως προκύπτει μετά από έναν χωρισμό, μια δύσκολη περίοδο στη δουλειά ή μετά από κάποια γεγονότα που μπορεί να σε έχουν στρεσάρει.

Αυτοί είναι οι τρόποι που θα σε κάνουν να μην είσαι υπέρμαχος της βαρεμάρας! 

1.Κάνε ένα μπάνιο

Αντί να κάθεσαι στον καναπέ σου και να χαζεύεις την τηλεόραση, γέμισε τη μπανιέρα σου με ζεστό νερό και άλατα. Μπες μέσα και απλά άκουσε μουσική, Θα χαλαρώσεις και θα σκεφτείς τι άλλο μπορείς να κάνεις μέσα στην ημέρα σου.

2.Βγες έξω

Πήγαινε όπου μπορείς. Κάνε μια βόλτα με τα πόδια. Πάρε το λεωφορείο και πήγαινε σε μια περιοχή που δεν έχεις ξαναπάει. Δες νέες εικόνες και κάνε νέες σκέψεις. Το περπάτημα βοηθά πολύ και καταπολεμά τη βαρεμάρα που μπορεί να έχεις.

3.Χρησιμοποίησε τα χέρια σου 

Θες να συνεχίσεις το άραγμα στον καναπέ; Κανένα πρόβλημα! Απλά απασχόλησε τα χέρια σου! Ζωγράφισε, πλέξε ή λύσε ένα σταυρόλεξο. Έτσι θα απασχολήσεις το μυαλό σου και θα χαλαρώσει ο εγκέφαλος.

4.Άσε το τηλεκοντρόλ και «πιάσε» τα podcasts

Έχεις δει αρκετή τηλεόραση και θα συνεχίσεις να βλέπεις, αλλά μήπως ήρθε η στιγμή να κάνεις κάτι διαφορετικό; Μέσω των podcasts θα ανακαλύψεις νέα πράγματα και πληροφορίες και ίσως καταλάβεις και κάποια πράγματα που σε απασχολούσαν στη ζωή.

5.Σήκω και δημιούργησε στην κουζίνα

Η μαγειρική είναι ψυχοθεραπεία. Αντί να τρως διαφόρων ειδών σνακς που δε σου κάνουν καλό, μαγείρεψε και δημιούργησε πράγματα που δεν περίμενες! Βρες συνταγές και αν έχεις βαρεθεί τη μοναξιά, κάλεσε και φίλους να απολαύσουν τα εδέσματα που ετοίμασες.

Δες και αυτό: 5 τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη δημιουργικότητα σου

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
0 - 0
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
24 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
24 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;