Kevin Yost - Candle Night | Full Moon @ Bolivar Beach Bar
Μη το χάσεις!

It’s a Candle Night for a Bolivarian Full Moon

Kevin Jost

Christo Z

Support djs: Steph | Rezo | Andianna

Τρίτη 29 Μαΐου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 20:00

Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Tο Bolivar Beach bar, υποδέχεται την πρώτη πανσέληνο του καλοκαιριού με το πιο μυστηριώδες Full Moon party την Τρίτη 29 Μαΐου. Ετοιμαστείτε για την πρώτη από τις πιο ατμοσφαιρικές ’CANDLE NIGHTS’ του φετινού καλοκαιριού, καθώς το Bolivar σβήνει τα φώτα κι αποθεώνει τη φύση υπό το φως των κεριών και μόνο!!! Special guests σε αυτό το μοναδικό “candle night” project, ο θρύλος της Deep jazzy house Kevin Yost κι ο “Έλληνας” μαέστρο Christo Z, που θα μας απογειώσουν κάτω από το φως του γεμάτου φεγγαριού. Support djs Steph, Rezo & Andianna.

Καλοκαίρι, η εποχή των αισθήσεων και των παραισθήσεων! Να φοράς το πιο φωτεινό σου χαμόγελο, να ακούς την αγαπημένη σου μελωδία, να μυρίζεις τη θάλασσα και να νιώθεις την αύρα της. Να ακουμπάς την άμμο, να γεύεσαι το πιο δροσιστικό Cocktail και να απολαμβάνεις γύρω σου το φως των αστεριών και των κεριών… Το Bolivar Beach bar στις βραδιές της Πανσελήνου θα σας ταξιδεύει στο μεσαιωνικό παρελθόν, δημιουργώντας ένα σπάνιο νοσταλγικό κλίμα και μια ρομαντική ατμόσφαιρα που θα σας μείνει αξέχαστη.

Την Τρίτη 29 Μαΐου θα είναι κοντά μας για αυτή τη μαγική βραδιά ο DJ, παραγωγός, συνθέτης ταινιών, ντράμερ που ακούει στο όνομα Kevin Yost. Γεννημένος στην Πενσυλβάνια και πρόσφατα κάτοικος Αθήνας, ο Υοst καταπιάστηκε με το Djing στην ηλικία των 11 ετών και από τότε έμεινε για πάντα ερωτευμένος με την House μουσική. Το DJing για αυτόν, είναι κάτι πολύ προσωπικό που όμως το μοιράζεται με τους ανθρώπους που τον ακούν να παίζει κάνοντάς τον γνωστό για τα ξεχωριστά sets που δημιουργεί εκείνη την στιγμή. Με 100 single releases, 8 albums και άπειρα mix cd’s μέσα στα χρόνια, έχει κερδίσει τη φήμη του σαν καλλιτέχνης που δεν θέλει να στάματα να δημιουργεί μουσική και να εξελίσσει τα πράγματα. Με την Ελλάδα είναι ιδιαίτερη η σχέση από τότε που έπαιξε πρώτη φορά, το 2000 στο +Soda, και δέθηκε με τη χώρα μας. Και πάντα όποτε εμφανίζεται οι αντιδράσεις του κοινού είναι δυναμικές κι έχουν ένα ιδιαίτερο vibe.

O Christo z περισσότερα από 25 χρόνια ασχολείται με το djing κι έχει εκφράσει την καλλιτεχνικότητα του μέσα από περάσει από πολλά genre όπως house – tech house – progressive – drum n bass – chill out κτλ. Η βασική του φιλοσοφία είναι ότι η μουσική μαςμαςνει να επανεκτιμούμε το βάθος και την ομορφιά της ζωής, δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις με το ναμοιρα<ζοματε μαζί, να σκεπτόμαστε μαζί, να ακούμε και να χορεύουμε μαζί. Όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί με καλλιτέχνες όπως: JOE CLAUSSELL/ OSUNLADE/ LTJ BUKEM & MC CONRAD/ LOUIE VEGA/ CARL GRAIG/ DERICK MAY/ KING BRITT/ ROCCO/ FRANK ROGER/ JOJO FLORES/ KEMISTRY & STORM/ E-Z ROLLERS/ JOSE PADILLA/ TERRY LEE BROWN/ TIMEWRITER/ DJ YELLOW/ MKL/ ANTONIO OCASSIO/ DJ GREGORY/ IAN FRIDAY/ DANNY TENAGLIA/ CARL COX/ SASHA/ DEEP DISH.

Feel the Summer Beauty, behind a candle,
feel bolivarian

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;