5 τρόποι για να ξεκλειδώσεις τη δημιουργικότητα σου
Αυτοί οι τρόποι θα σε βοηθήσουν!

Οι τρόποι που μπορεί κάποιος να ξεκλειδώσει τη δημιουργικότητα του είναι πολύ απλοί.

Πολλές φορές φοβόμαστε να εκφράσουμε τη δημιουργικότητα μας και πιστεύουμε πως δεν είμαστε δημιουργικοί, αλλά το πρόβλημα είναι πως δεν έχουμε ανακαλύψει ποιοι είναι οι τρόποι που θα τη ξεκλειδώσουμε και θα επιτρέψουμε στον εαυτό μας να κάνει αυτό που του αρέσει.

Αυτοί είναι οι τρόποι: 

1.Κράτησε ένα ημερολόγιο και κατέγραψε τις σκέψεις σου μέσα στην ημέρα. Το βράδυ θα μπορέσεις να τα διαβάσεις και να δεις τι ήταν αυτό που σε κάνει να χαίρεσαι περισσότερο. Ασχολήσου με αυτό και βγάλε τη δημιουργικότητα σου προς τα έξω.

2.Ζωγράφισε. Δε χρειάζεται να είσαι ο Ντα Βίντσι. Μπορείς απλά να αρχίζεις να τραβάς γραμμές σε ένα κομμάτι χαρτί και θα δεις πως θα «ανοίξει» το μυαλό σου.

3.Βγες έξω. Περπάτα. Παρατήρησε τι συμβαίνει γύρω σου. Ειδικά η φύση έχει ένα «μαγικό» τρόπο να ξεκλειδώνει τη δημιουργικότητα σου και μπορείς να φανταστείς πολλά πράγματα και να βγουν ιδέες από το μυαλό σου που δεν περίμενες.

4.Διάβασε βιβλία. Τα βιβλία έχουν την ιδιότητα να προσφέρουν γνώση σε πολλά επίπεδα και μπορούν να σου δημιουργήσουν εικόνες.

5.Να κινείσαι. Όταν κινούμαστε για κάποιον μυστήριο λόγο μας έρχονται πιο εύκολα ιδέες και μπορούμε να γίνουμε πιο δημιουργικοί. Σκέψου το απλά: όταν κάθεσαι μπροστά από μια οθόνη δεν επιτρέπεις στον εαυτό σου να δει παραπάνω εικόνες.

Δες και αυτό: 5 τρόποι για να ξεπεράσεις τις φοβίες που σου προκαλεί η πρώτη σου δουλειά

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;