5 ταινίες της Halle Berry που μπορείς να δεις σήμερα
Οι ταινίες της ηθοποιού μπορούν να σου κάνουν «παρέα»!

Οι ταινίες της ηθοποιού που πρέπει να δεις!

H Halle Berry έχει καταφέρει πολλά πράγματα στο Hollywood όπως να κερδίσει Όσκαρ για την ερμηνεία της στην ταινία «Ο χορός των τεράτων» και ήταν η πρώτη αφροαμερικανίδα που το κατάφερε. Είναι ιδιαίτερα αγαπητή και έχει πρωταγωνιστήσει σε αρκετά καλές ταινίες.

Αυτές είναι οι ταινίες που μπορείς να δεις σήμερα!

1.Gothika

Η ψυχίατρος Μιράντα Γκρέι, ειδικευμένη στην παθολογία των εγκληματιών, ξυπνάει μέσα σ’ έναν αληθινό εφιάλτη: Είναι ασθενής στο ίδρυμα όπου εργάζεται και κατηγορείται για τον φόνο του άντρα της, γεγονός που ούτε καν θυμάται. Ενώ αγωνίζεται να ξαναβρεί τη μνήμη της και να αποδείξει την αθωότητά της, θα γίνει υποχείριο ενός εκδικητικού πνεύματος και θα αγγίξει την παράνοια…

2.Monster’s Ball

Ο Hank είναι δεσμοφύλακας στην πτέρυγα των μελλοθανάτων σε μια πόλη του Αμερικάνικου νότου.
Μένει με τον ηλικιωμένο πατέρα του συνταξιούχο δεσμοφύλακα – και το γιο Sonny του που συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση και προσπαθεί και αυτός να συνηθίσει το επάγγελμα του δεσμοφύλακα. Οι σχέσεις της οικογένειας αυτής δεν είναι στο καλύτερο σημείο, ενώ το αίσθημα του ρατσισμού απέναντι στους έγχρωμους είναι αρκετά έντονο.
Πατέρας και γιος έχουν να φέρουν σε πέρας το δύσκολο έργο της εκτέλεσης του μελλοθάνατου Lawrence ενός έγχρωμου άνδρα. Είναι η πρώτη εκτέλεση για τον νεαρό Sonny και υπάρχει η ένταση και το άγχος για την έκβαση της εκτέλεσης. Η Laeticia είναι η γυναίκα του μελλοθάνατου Lawrence, η οποία βρίσκεται σε μια επίσης δύσκολη θέση αντιμετωπίζοντας την ιδέα του θανάτου του άνδρα της και ταυτόχρονα παλεύοντας να επιβιώσει οικονομικά και να κρατήσει το γιό της.

3.Catwoman

Η ντροπαλή γραφίστρια Patience, που εργάζεται για μια μεγάλη εταιρία καλλυντικών, ανακαλύπτει τυχαία το διαβολικό πλάνο των ιδιοκτητών (Lambert Wilson και Sharon Stone): Σχεδιάζουν να λανσάρουν στο εμπόριο μια κρέμα προσώπου που εξαφανίζει τα σημάδια γήρανσης, αλλά προκαλεί φρικτές παραμορφώσεις σε όποιον σταματήσει να την χρησιμοποιεί…

4.The Call

Το video δεν είναι πλέον διαθέσιμο

Η Jordan (Halle Berry),διαχειρίστρια κλήσεων της αστυνομίας δέχεται μια κλήση από μια νεαρή κοπέλα (Abigail Breslin) η οποία μόλις έχει απαχθεί από έναν ψυχοπαθή δολοφόνο,έτσι η Jordan πρέπει να έρθει αντιμέτωποι με τους φόβους και τα γεγονότα που την στοιχειώνουν από το παρελθόν προκειμένου να σώσει τη κοπέλα.

5.Swordfish

Ο Γκμαπριελ Σιερ, ενας χαρισματικός κι επικίνδυνος κατάσκοπος, προσλαμβάνεται απο μια κυβερνητική οργάνωση με σκοπό να αναγκάσει έναν χακερ να τους βοηθήσει να κλέψουν 6.000.000$.Σε αντάλλαγμα ο χακερ θα μπορέσει να ξανακερδίσει την κηδεμονία της κόρης του και να ξεκινήσει μια καινούρια ζωή.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Will Smith που μπορείς να δεις σήμερα!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;