ΚΕΑ Μαΐου 2018: Ξεκινά η πληρωμή - Τι πρέπει να κάνεις αν δε δεις τα χρήματα;
ΚΕΑ Μαΐου 2018: Δείτε αναλυτικά!

Ξεκινά σήμερα Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 η πληρωμή των δικαιούχων για το ΚΕΑ Μαΐου 2018 μετά και την έγκρίθηκε που δόθηκε από το υπουργείο Εργασίας, για τη μεταφορά πίστωσης ύψους εξήντα τριών εκατομμύριων εβδομήντα επτά χιλιάδων διακοσίων πενήντα ευρώ και ενενήντα τεσσάρων λεπτών (63.077.250,94 €), προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία χορήγησης του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης στους δικαιούχους του, το σύνολο των οποίων ανέρχεται στους 287.021 (διακόσιους ογδόντα επτά χιλιάδες είκοσι ένα).

Η καταβολή του ΚΕΑ Μαΐου 2018 στους λογαριασμούς θα ξεκινήσει από τις απογευματινές ώρες της Πέμπτης 24 Μαΐου 2018 και θα έχει ολοκληρωθεί την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, οπότε θα είναι διαθέσιμα τα χρήματα και στα γκισέ.

Όπως πάντα, η πληρωμή του ΚΕΑ θα πραγματοποιηθεί με πίστωση εξ’ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών, στις περιπτώσεις που το συνολικό καταβαλλόμενο ποσό είναι ίσο με ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ ανά μήνα. Η προπληρωμένη τραπεζική κάρτα του δικαιούχου μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς κανένα περιορισμό για οποιαδήποτε αγορά, συμπεριλαμβανομένων των ηλεκτρονικών αγορών.

Μάθε περισσότερα για τα επιδόματα 2018 που δικαιούσαι εδώ!

Δυστυχώς όμως, υπάρχουν και οι «ξεχασιάρηδες» που δε θα δούν να τους πιστώνεται το ποσό για το ΚΕΑ Μαΐου 2018! Παρότι θα μπορούσαν να δικαιούνται το βοήθημα, δε θα το λάβουν. Μιλάμε φυσικά για όσουν ξέχασαν ή αμέλησαν να ανανεώσουν τις αιτήσεις τους. Οπότε θα χορηγηθεί σε δικαιχούς των οποίων οι αιτήσεις εγκρίθηκαν και έχουν υποβληθεί το αργότερο έως τις 31 Απριλίου του τρέχοντος έτους.

Να σημειωθεί ωστόσο, ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλλουν τις αιτήσεις τους ανά πάσα στιγμή, στο keaprogram.gr. Έτσι δε θα «χάσουν» ξανά την πληρωμή και θα ξαναμπούν στον κατάλογο των δικαιούχων.  Τα δικαιολογητικά που χρειάζονται είναι τα εξής:

  • Δελτίο Ταυτότητας
  • Α.Φ.Μ. αιτούντα
  • Α.Μ.Κ.Α. αιτούντα
  • Φωτοτυπία ΙΒΑΝ τραπέζης δικαιούχου.
  • E–mail, αριθμός κινητού και σταθερού τηλεφώνου επικοινωνίας.
  • Πρόσφατος Λογαριασμός ΔΕΗ
  • Αριθμός Μητρώου ΟΑΕΔ και ημερομηνία εγγραφής στον ΟΑΕΔ (για ανέργους)
  • Έντυπο Συναίνεσης (μπορείτε να το εκτυπώσετε από το www.keaprogram.gr ή να το προμηθευτείτε από τα σημεία υποβολής αιτήσεων) με συμπληρωμένο ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και γνήσιο υπογραφής για τα ενήλικα πρόσωπα του νοικοκυριού (δεν απαιτείται έντυπο συναίνεσης για τροποποίηση αίτησης) και τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά της αίτησης (π.χ. άδεια διαμονής, ληξιαρχική πράξη γέννησης ή θανάτου, τελεσίδικη δικαστική απόφαση διαζυγίου, μόνιμη ή προσωρινή δικαστική επιμέλεια τέκνου, αγοράς ακινήτων ή ηλεκτρονικό μισθωτήριο σε περίπτωση ενοικίασης.)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;