Αυτός ο Ινδός μόλις ΤΕΡΜΑΤΙΣΕ τις δικαιολογίες για κοπάνα από τη δουλειά!
Ο ήρωάς μου για σήμερα!

Είναι κάποιες περίοδοι που το να σηκωθείς να πας στη δουλειά είναι σκέτο βασανιστήριο! Τότε είναι που σκέφτεσαι και ψάχνεις την πιο πιστευτή δικαιολογία για να κάνεις την κοπάνα σου…

Ο Ινδός Ραμεσάντρα Φεφάρ, προϊστάμενος μηχανικός σε υπηρεσία της τοπικής κυβέρνησης, κατάφερε να τερματίσει αυτή την τόσο κοινή τακτική και να γίνει ο ήρωάς μας για μια μέρα!

Ο λατρεμένος αυτός κύριος έστειλε επιστολή στην υπηρεσία του, υποστηρίζοντας πως είναι Θεός. Συγκεκριμένα, πως από τον Μάρτιο του 2010 έχει ανακαλύψει πως είναι η 10η μετενσάρκωση του Βισνού, ο Κάλκι και πως έχει θεϊκές δυνάμεις.

Μάλιστα, δε σταμάτησε εκεί ο αθεόφοβος! Όταν προφανώς οι ανώτεροί του ζήτησαν εξηγήσεις γιατί τους τελευταίους 8 μήνες έχει πάει μόνο 16 ημέρες στο γραφείο, εκείνος απάντησε: «Κάνω μετάνοια στο σπίτι περνώντας στην πέμπτη διάσταση για να αλλάξω την παγκόσμια συνείδηση. Δεν μπορώ να κάνω τέτοια μετάνοια στο γραφείο».

Άσε που τους ζήτησε να αποφασίσουν τι είναι πιο σημαντικό… Να πηγαίνει στο γραφείο ή να προκαλεί βροχή στη χώρα για να αντιμετωπιστεί η ξηρασία.

ΤΟΝ ΑΓΑΠΩ!

Δες κι αυτό: ΑΒΟΛΟ! Αυτός ο tattoo artist έπαθε το σοκ της ζωής του όταν πήγε να χτυπήσει tattoo σε αυτή τη κοπέλα! (video)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;