7 τρόποι για να δώσεις τέλος στην απαισιοδοξία
Οι τρόποι που θα σε βοηθήσουν για ένα πιο positive attitude!

τρόποι που θα σε βοηθήσουν να δώσεις τέλος στην απαισιοδοξία δεν είναι εύκολοι διότι πρέπει πρώτα από όλα να καταλάβεις πως την έχεις «βάλει» μέσα στη ζωή σου και να δουλέψεις πολύ με τον εαυτό σου για να την απομακρύνεις.

Η απαισιοδοξία είναι ένα από τα συμπτώματα των καιρών αλλά αυτό δε σημαίνει πως πρέπει να το δεχτείς και να προχωρήσεις με αυτή στη ζωή σου. Αξίζεις πολλά περισσότερα αρκεί να τα καταλάβεις.

Πως θα τη βγάλεις από τη ζωή σου; Για δες!

Αυτοί είναι οι τρόποι: 

1.Να θέτεις στόχους που είναι σχετικά εύκολοι και μπορούν να επιτευχθούν σε σύντομο χρονικό διάστημα.

2.Να μετατρέπεις τα προβλήματα σε προκλήσεις. Ακόμη και η λέξη «πρόβλημα» δημιουργεί αρνητισμό. Μην τη χρησιμοποιείς.

3.Άλλαξε το λεξιλόγιο σου. Απομάκρυνε από το μυαλό σου όλες τις αρνητικές λέξεις και αντικατέστησε τες με λέξεις που σου δίνουν αισιοδοξία.

4.Ότι σου θυμίζει παρελθοντικές «νίκες» φέρτο ξανά στο προσκήνιο. Πρέπει να θυμίσεις στον εαυτό σου πως έχεις καταφέρει πράγματα και πως θα καταφέρεις να πετύχεις ακόμη περισσότερα.

5.Η στάση σου το σώματος σου πρέπει να αλλάξει. Μην καμπουριάζεις και περπάτα περήφανα. Αυτό θα σε κάνει ακόμη πιο ελκυστικό στους άλλους και θα δεις πως θα αλλάξει η διάθεση σου.

6.Μην κρίνεις. Να λες την άποψη ανοιχτά αλλά χωρίς άσχημα σχόλια και γεμάτα ειρωνεία. Είναι σημαντικό να δείχνεις πως έχεις καλή διάθεση και πως μπορείς να δεις τα πράγματα με άλλη οπτική.

7.Μάθε να απομακρύνεις από τη ζωή σου τα «τοξικά» νέα που λαμβάνεις. Δεν είπαμε να είσαι αμέτοχος αλλά μην επιτρέπεις σε κανέναν να σου χαλάει τη διάθεση για αν αισθανθεί καλύτερα.

Δες και αυτό: 3 τρόποι για να αντιμετωπίζεις δύσκολους ανθρώπους

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;