Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια που πρέπει να καταλάβουν οι γυναίκες και οι άνδρες για τον χωρισμό
Για κάποιο λόγο γίνονται όλα!

Οι σχέσεις περνούν από πολλές δοκιμασίες και δυστυχώς δεν είναι λίγες αυτές που καταλήγουν στο χωρισμό!

Παιδιά, πέρα από την πλάκα, δε γίνεται ακόμη να πιστεύουμε πως όλες οι σχέσεις είναι ιδανικές και πως απλά πρέπει να βρούμε την «αδερφή ψυχή» μας για να ολοκληρωθούμε σαν άνθρωποι. Οι σχέσεις είναι δύσκολες και απαιτούν ισάξιες προσπάθειες και από τις δυο πλευρές.

Άνδρες και γυναίκες βιώνουν ακριβώς τα ίδια συναισθήματα ότνα έρχεται ο χωρισμός, απλά ξεσπούν με διαφορετικό τρόπο. Αυτή είναι η ΜΕΓΑΛΗ αλήθεια.

Ασχέτως, ποιος έχει προκαλέσει το χωρισμό, και οι δυο πλευρές στεναχωριούνται και πονούν με το αποτέλεσμα που έφερε αυτή η σχέση στη ζωή τους.

Ο χωρισμός είναι εξαιρετικά δύσκολος και για τους δυο. Σύμφωνα με μελέτες που έχουν γίνει, έχει διαπιστωθεί πως πολλές φορές οι άνδρες που τερματίζουν μια σχέση, πονούν περισσότερο από ότι η σύντροφος τους γιατί χάνουν τη σιγουριά τους ενώ κάποιες έρευνες αναφέρουν πως το ζευγάρι που αποφασίζει να χωρίσει βιώνει ακριβώς τα ίδια συναισθήματα απλά η εκδήλωση τους γίνεται με άλλον τρόπο.

Βέβαια, σε αυτό που όλοι καταλήγουμε είναι πως στην τελική δεν έχει σημασία ποιος χώρισε ποιον και ποιος πονάει αλλά πως τον ξεπερνάμε!

Δες και αυτό: Πιστεύεις πως σε απατά; Κάνε αυτές τις ερωτήσεις για να καταλάβεις τι συμβαίνει

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
8'
28 - 24
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;