Η επαγγελματική εκπαίδευση στο φακό των Ιστοριών
Ένα θέμα που σίγουρα σε αφορά!

Πολλοί είναι οι εκείνοι που σήμερα καταλήγουν πως δεν τους ενδιαφέρει η πανεπιστημιακή εκπαίδευση και γι΄αυτό στρέφονται στην επαγγελματική κατάρτιση και ειδίκευση, που θα τους οδηγήσει στην επαγγελματική αποκατάσταση.

Πιθανότατα να είσαι κι εσύ ένας απ’ αυτούς! Αν σκέφτεσαι πως αυτό που σου ταιριάζει κι επιθυμείς να ακολουθήσεις στη ζωή σου, δεν ανήκει σε κάποιον επαγγελματικό κλάδο, θα πρέπει να γνωρίζεις ποιες είναι οι επιλογές σου και να ακούσεις τις Ιστορίες ανθρώπων που το προσπάθησαν και πέτυχαν.

Μια μεγάλη έρευνα για τις επιλογές των νέων παιδιών στην επαγγελματική εκπαίδευση παρουσιάζουν απόψε οι “Ιστορίες”. Ο Τάσος Τέλλογλου ανοίγει το φάκελο της επαγγελματικής εκπαίδευσης στην Ελλάδα, στους τομείς του τουρισμού και των μεταφορών. Νέα παιδιά, που δεν επιλέγουν πανεπιστημιακές σπουδές αλλά προτιμούν την επαγγελματική κατάρτιση μιλούν στην κάμερα των Ιστοριών για τις δεξιότητες που λαμβάνουν αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν στην επαγγελματική τους αποκατάσταση. Ακόμη, εργοδότες των επαγγελματικών κλάδων μιλούν για την ανάγκη επένδυσης σε εξειδικευμένο προσωπικό και στην απομάκρυνση από το μοντέλο του φθηνού επαγγελματικού δυναμικού, που συχνά προέρχεται από γειτονικές χώρες.
Ιστορίες με τον Αλέξη Παπαχελά, τον Παύλο Τσίμα, τη Σία Κοσιώνη και τον Τάσο Τέλλογλου… ξημερώματα Τετάρτης 23/05

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;