Yanny ή Laurel: Το viral βίντεο που διχάζει τις παρέες! Εσύ τι ακούς;
Yanny ή Laurel : Ας «κάψουμε» λίγο εγκέφαλο σήμερα!

Yanny ή Laurel; Τελικά τι ακούν οι περισσότεροι;

Τις τελευταίες ώρες έχει κάνει την εμφάνιση του ένα βίντεο το οποίο προκαλεί διαχασμό στο διαδίκτυο και έχει βάλει ακόμη και τους καλύτερους φίλους να τσακώνονται για τον ήχο που ακούν. Τα social media έχουν πάρει «φωτιά» και όλοι προσπαθούν να βρουν ποιος έχει δίκιο τελικά!

Το «μυστήριο» ηχητικό απόσπασμα πρωτοεμφανίστηκε στο Reddit και ακούγεται μια φωνή να επαναλαμβάνει μια λέξη αλλά ο καθένας ακούει αυτό που θέλει. Δηλαδή Yanny ή Laurel.

Το συγκεκριμένο ηχητικό απόσπασμα έχει καταφέρει να προκαλέσει «φρενίτιδα» στο διαδίκτυο διότι υπάρχει διχασμός. Πολλοί ακούν τη λέξη Yanny και εννοείτα πως υπάρχουν αυτοί που ακούν Laurel, με αποτέλεσμα να υπάρχει κόντρα!

Τελικά όλα είναι θέμα εγκεφάλου, όπως αποκαλύπτουν διάφοροι επιστήμονες! Διότι πολλές φορές ο εγκέφαλος προσαρμόζεται σε καταστάσεις και κρατά λέξεις που έχουμε χρησιμοποιήσει στο παρελθόν. Αν παραδείγματος χάρη είχες πρόσφατα μια συζήτηση και αφορούσε κάποιον με το όνομα Yanny (για εμάς Γιάννης) τότε κατά 90% θα ακούσεις το όνομα Yanny!

Για μια ακόμη μέρα θα τρελαθούμε!

Δες το βίντεο: 

Δες και αυτό:  14 φωτογραφίες που σίγουρα θα «ξεγελάσουν» τα μάτια σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
24'
1 - 0
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
23'
0 - 0
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
80 - 69
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;