5 ταινίες του Russell Crowe που πρέπει να δεις αν σου αρέσει!
Οι ταινίες του ηθοποιού που μπορείς να δεις σήμερα!

Οι ταινίες του  Russell Crowe  είναι αρκετά γνωστές και πολλοί είναι αυτοί που τις συγκαταλέγουν ανάμεσα στις αγαπημένες τους!

Αν σήμερα αράζεις σπίτι και δεν έχεις τι να κάνεις, τότε μπορείς να κάποιες ταινίες του ηθοποιού που έχει ενσαρκώσει ρόλους όπως τον «Μονομάχο» αλλά και άλλους πολλούς.

Αυτές είναι οι ταινίες που μπορείς να δεις:

1.Cinderella Man

Η θαυμαστή μάχη ενός άντρα για να σώσει την οικογένεια του.Φιλμ βασισμένο στην αληθινή ιστορία του πυγμάχου Jim Braddock, που την εποχή του οικονομικού κραχ και προκειμένου να κερδίσει χρήματα για την οικογένεια του κατόρθωσε να κερδίσει τον παγκόσμιο τίτλο.

2.Robin Hood

Ο Ρόμπιν Λόνγκστραϊντ είναι ένας σταυροφόρος ο οποίος επιστρέφει στο Νότιγχαμ, μια πόλη αντιμέτωπη με την κρατική διαφθορά και τη βαριά φορολογία. Για να σταματήσει τον τυραννικό σερίφη, θα συγκροτήσει μια συμμορία και θα πολεμήσει για να απονεμηθεί δικαιοσύνη.

3.A Beautiful Mind

Η πορεία του Τζον Νας, ιδιοφυίας στα μαθηματικά, από την αρχή της καριέρας του και τη διαδικασία ανακάλυψης του εαυτού του που τον οδήγησε στη σχιζοφρένεια, ως και το θρίαμβο της θεραπείας και τη βράβευσή του με το βραβείο Νόμπελ.

4.Noah

Εμπνευσμένος από την επική ιστορία θάρρους, θυσίας και ελπίδας, ο οραματιστής σκηνοθέτης Ντάρεν Αρονόφσκι φέρνει στη μεγάλη οθόνη και μάλιστα και τρισδιάστατα τη δική του εκδοχή του «Νώε». Ο βραβευμένος με Όσκαρ Ράσελ Κρόου, υποδύεται τον διάσημο από τη Βίβλο χαρακτήρα του Νώε, του προφήτη του Θεού, που σώζει την οικογένειά του και εκπροσώπους όλου του ζωικού βασιλείου μέσα στην κιβωτό, όταν η Γη πλήττεται από μια φονική πλημμύρα, τον βιβλικό κατακλυσμό που αφανίζει τον κόσμο.

5.State of Play

Eνας ρεπόρτερ, ο Καλ Μακ Κάφρει, Ράσελ Κρόου, καλείται να εξιχνιάσει μια δολοφονία που εμπλέκει κάποια από τα πλέον επιφανή πολιτικά πρόσωπα της χώρας, μεταξύ των οποίων και ένα φίλο του… Ο γοητευτικός και πολλά υποσχόμενος πολιτικός Στίβεν Κόλινς, Μπεν Aφλεκ, αποτελούσε το μέλλον του κόμματός του μέχρι τη στιγμή που η βοηθός και ερωμένη του βρίσκεται δολοφονημένη και τότε, καλά κρυμμένα μυστικά κάνουν απειλητικά την εμφάνισή τους. Ο Μακ Κάφρι βρίσκεται σε αδιέξοδο καθώς, από τη μια θέλει να τιμήσει τη φιλία του με τον Κόλινς από την άλλη όμως, λόγω των πιέσεων που δέχεται από την εφημερίδα του, αρχίζει να διερευνά τη σκοτεινή υπόθεση. Πολύ σύντομα συνειδητοποιεί πως όταν διακυβεύονται δισεκατομμύρια, η ακεραιότητα, η αγάπη αλλά και η ίδια η ζωή είναι επισφαλείς.

 

Δες και αυτό: 5 ταινίες της Hellen Mirren για εσένα που της έχεις αδυναμία!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ
21 Απρ. 2024
ΑΕΚ
17:15
-
ΠΑΟΚ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;