Game of Love: «Άρχισαν» τα όργανα - Οι πρώτες καταγγελίες για το reality!
Game of Love: Τι λέει το τηλεοπτικό κοινό;

Το Game of Love είναι ένα παιχίδι που έχει προκαλέσει ανάμεικτα συναισθήματα απλο την πρώτη μέρα προβολής.

Το Game of Love ξεκίνησε να προβάλλεται στους τηλεοπτικούς μας δέκτες στις 7 Μαϊου από το κανάλι Antenna και προκάλεσε αντιδράσεις από την πρώτη κιόλας μέρα στα social media ενώ δεν έλειψαν και οι αστείες ατάκες από τους αγαπημένους του twitter! Φαίνεται, όμως, πως το τηλεοπτικό κοινό δεν άντεξε για πολύ την τροπή που πήρε το παιχνίδι καθώς η αποπλάνηση και οι ερωτικές στιγμές είναι το κύριο θέμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τηλεοπτικό κανάλι Antenna κλήθηκε σε ακρόαση από το ΕΣΡ (Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης), έπειτα από καταγγελίες που δέχτηκε για το περιεχόμενο που διαθέτει το reality, Game of Love. Η ακρόαση θα γίνει στις 22 Μαϊου και ώρα δέκα το πρωί.

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν δείξει τις αρνητικές κριτικές τους απέναντι στο παιχνίδι, και μάλιστα ένας από αυτούς ήταν και ο Αντώνης Κανάκης μέσα από την εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», όταν είπε πως η λέξη ”trash” είναι πολύ μικρή για να περιγράψει τα πράγματα.

Εκτός από το ΕΣΡ, και η Κυπριακή Αρχή Ραδιοτηλεόρασης έχει δεχτεί καταγγελίες για το Game of Love και τις ώρες που προβάλλεται και με μια ανακοίνωση της ανέφερε πως παρακολουθεί από κοντά το θέμα και πως σύντομα θα υπάρξει τοποθέτηση.

Δες και αυτό: Game of love: Αποχώρησαν οι πρώτοι παίκτες του παιχνιδιού! Δες ποιοι είναι! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;