Φοιτητικές εκλογές 2018:
Δείτε τι δήλωσε ο Φίλιππος από τη ΔΑΠ ΝΔΦΚ των Πολιτικών Μηχανικών!

Ο Φίλιππος το Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών, μέλος της ΔΑΠ ΝΔΦΚ, μίλησε στο neolaia.gr για τις φοιτητικές εκλογές 2018!

Συνέντευξη: Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Πώς σου φαίνεται η προσέλευση μέχρι στιγμής;

Έχουν έρθει και έχουν συμμετάσχει στη διαδικασία ένας ικανοποιητικός αριθμός ατόμων. Θεωρούμε ότι μέχρι το τέλος της ημέρας θα έρθει μια μεγάλη μερίδα κόσμου να συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές.

Γιατί κάποιος να ψηφίσει την παράταξή σας;

Η ΔΑΠ ΝΔΦΚ εδώ και χρόνια έχει αποδείξει ότι έχει κάποιες ιδέες, θέσεις και προτάσεις για το Ελληνικό Πανεπιστήμιο, οι οποίες ευνοούν την καθημερινότητα του φοιτητή και το μέλλον των Ελληνικών Πανεπιστημίων.

Τι μήνυμα στέλνετε;

Στέλνουμε το μήνυμα ότι ο κόσμος πρέπει να έρθει, να συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές, να συμμετέχει στον φοιτητικό συνδικαλισμό και να μπορέσει να βοηθήσει κι αυτός με την παρουσία του, με τις ιδέες του, με τις προτάσεις του, με τις δράσεις του και τη συμμετοχή στις φοιτητικές παρατάξεις στην αναβάθμιση των ελληνικών πανεπιστημίων.

Υπάρχει κάποιο ουσιαστικό διακύβευμα στις φετινές φοιτητικές εκλογές;

Πάντα υπάρχει κάποιο διακύβευμα… Φέτος πιστεύω είναι ιδιαίτερες εκλογές ύστερα από το περσινά γεγονότα που έγιναν εδώ στο Πολυτεχνείο, με την κατάσταση της τρομοκρατίας που υπήρξε. Υπάρχει ένα φόβιτρο σε όλους τους φοιτητές, ακόμα και σε αυτούς που έρχονται, αλλά και σε αυτούς που δεν έρχονται λόγω αυτού.

Το μήνυμα που έχουμε να περάσουμε, είναι ότι θέλουμε ένα πανεπιστήμιο, στο οποίο δε θα φοβάται ο φοιτητής να συμμετέχει στις φοιτητικές εκλογές αλλά και γενικότερα να μπαίνει στο πανεπιστήμιό του και να κάνει τα μαθήματά του ή να συνδικαλίζεται στις δράσεις… Και νομίζω είναι πιο έντονη από ποτέ αυτή η ανάγκη!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Εκπαίδευση

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
26 Απρ. 2024
ΜΟΝ
20:00
-
ΦΕΝ
26 Απρ. 2024
BARC
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;