Φοιτητικές εκλογές 2018:
Τι μας είπε ο φοιτητής του ΕΜΠ για τις φοιτητικές εκλογές 2018;

Ο Σάκης από το τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου μίλησε στο neolaia.gr για τις φοιτητικές εκλογές 2018!

Συνέντευξη: Αλεξάνδρα Κατσαμπίρη

Γιατί ήρθες να ψηφίσεις;

Ήρθα να ψηφίσω γιατί σήμερα, 16 Μαΐου, είναι οι καθιερωμένες ετήσιες εκλογές των σχολών μας και όπως το σύνολο των φοιτητών, έτσι κι εγώ, κατέβηκα να τιμήσω τον θεσμό αυτό. Κι έχω και φίλους τους οποίους κατέβηκα να βοηθήσω και να στηρίξω. Και πολύ κόσμο να δω. Οπότε κατέβηκα να τους δω!

Πώς σου φαίνεται η κατάσταση στο πανεπιστήμιο;

Η κατάσταση στο πανεπιστήμιο σήμερα είναι έως και τραγική. Πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Ένα από αυτά είναι η κατάσταση που επικρατεί γύρω από το άσυλο. Σίγουρα αυτή η ανομία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στα ελληνικά πανεπιστήμια πρέπει να τελειώσει και δε μπορεί να γίνει το πανεπιστήμιο έρμαιο το οποίο χρησιμοποιεί ο καθένας σαν εφαλτήριο και σαν ένα σημείο εφόρμησης για να κάνει τις επιθέσεις του.

Τι περιμένεις να αλλάξει η παράταξη που ψήφισες;

Η παράταξη που ψήφισα περιμένω να συνεχίσει μία πορεία, την οποία έχει εδώ και πολλά χρόνια. Μένοντας στο πλευρό του φοιτητή, βοηθώντας τον στις εξεταστικές του, συμπληρώνοντας τα κενά τα οποία έχει στη φοιτητική του ζωή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;