Διαγωνισμός F1 in Schools: Συνεργασία 1ης και 2ης ομάδας με στόχο ένα δυνατό αποτέλεσμα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Σιγκαπούρη
Τι έγινε στον τελικό του μαθητικού διαγωνισμού F1 in Schools;

Σπουδαίες ήταν οι επιδόσεις των μαθητικών ομάδων που συμμετείχαν στον τελικό του μαθητικού διαγωνισμού F1 in Schools, του μεγαλύτερου διαγωνισμού τεχνολογίας στον κόσμο, που στοχεύει στην ενίσχυση του ενδιαφέροντος των μαθητών για τις Φυσικές Επιστήμες, τις Νέες Τεχνολογίες, τη Μηχανική και τα Μαθηματικά.

Στον φετινό διαγωνισμό δήλωσαν συμμετοχή 640 περίπου μαθητές από όλη την Ελλάδα ενώ για πρώτη χρονιά φέτος η συμμετοχή μαθητών από Δημόσια Σχολεία ήταν μεγαλύτερη από των Ιδιωτικών. Το πλέον ελπιδοφόρο στοιχείο της φετινής διοργάνωσης είναι ότι ένα ιδιωτικό και ένα δημόσιο σχολείο, έχοντας κατακτήσει την 1η και 2η θέση αντίστοιχα στον εθνικό τελικό, ενώνουν τις δυνάμεις τους με στόχο τη διάκριση στον παγκόσμιο τελικό.

Νικήτρια αναδείχθηκε η Achaia Racing Team από το Αρσάκειο Πατρών. Την δεύτερη θέση κατέκτησε η ομάδα SBMT Racing Team από το Γενικό Λύκειο Ξυλοκάστρου. Στην τρίτη θέση βρέθηκε η ομάδα Sciron από το Αρσάκειο Τοσίτσειο Εκάλης, στην τέταρτη η ομάδα Alacrity από την Εράσμειο Ελληνογερμανική Σχολή, στην πέμπτη η ομάδα Project 1 από το 2ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης και στην έκτη θέση η Acceleracing από την Ελληνογερμανική Αγωγή. Καλύτερη ομάδα Γυμνασίου ανακηρύχθηκε η ομάδα Arrows από την Εκπαιδευτική Αναγέννηση.
Οι Τελικοί Αγώνες του 7ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού F1 in schools 2018 φιλοξενήθηκαν στο εμπορικό κέντρο The Mall Athens ενώ το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα θα πραγματοποιηθεί στην Σιγκαπούρη το φθινόπωρο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

Γραφικές Τέχνες

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;