Oxia Live @ Bolivar Beach Bar - Support Dj Set: Jon Tsamis - Steph – Rezo - Andrianna
Tο Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του τον Γάλλο superstar Dj και παραγωγό OXIA

Bolivar

Beach Bar

Powered by Minotaur-Minotaur Music Productions

Oxia

Support Dj Set: Jon Tsamis – Steph – Rezo – Andrianna

Παρασκευή 18 Μαΐου

Bolivar Beach Bar
Λ. Ποσειδώνος, Ακτή του Ήλιου, Άλιμος

Doors Open: 21:00 | Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα

Την Παρασκευή 18 Μαΐου το Bolivar Beach Bar φιλοξενεί στα decks του τον Γάλλο superstar Dj και παραγωγό OXIA. O γνωστός σε όλους ως ο δημιουργός ενός εκ των σημαντικότερων club anthems “Domino” κι ένας από τους καλύτερους remixer της Ευρώπης. Μαζί του στα Decks οι σε support dj set οι Jon Tsamis, Steph, Rezo και Andianna.

O OXIA αποτελεί αυτή τη περίοδο ξεκάθαρα την αιχμή του δόρατος για τη Γαλλική ηλεκτρονική μουσική σκηνή. Οι αδιαμφισβήτητες ικανότητες του ως Dj και παραγωγού μας έχουν δώσει εξαιρετικές μουσικές δημιουργίες γεμάτες groovy techno, με βαθιά και μελωδικά ηχοτοπία προσφέροντας πάντα μια ποικιλία κομματιών είτε για dancefloor είτε για downtempo.

Από το 2000 που ο Oliver Raymond τρέχει μόνος τι project OXIA, η αίσθηση που έχει αφήσει μέχρι και σήμερα έχει παγκόσμιο αντίκτυπο. Ο ταλαντούχος Γάλλος συνθέτης και remixer αφού κυκλοφόρησε το 2004 το πρώτο του album “24 Heures” από την Goodlife, μας χάρισε το παγκόσμιο hit του “Domino”, που κυκλοφόρησε το 2006, ακούστηκε σε κάθε club σε ολόκληρο τον πλανήτη κι έxει περισσότερα από 17 εκατομμύρια views στο YouTube. Μέσα στα χρόνια έχει παράξει μια εντυπωσιακή λίστα από remixes και κυκλοφορίες σε διάσημα lebel όπως Kompakt, 8bit, Tsuba, Hot Creations, Visionquest, Knee Deep In Sound Suara κ.α. Με το house-infused κομμάτι “Whole Life” το 2009 κέρδισε τη δεύτερη θέση στα βραβεία του Beatport στη κατηγορία best tech-house. To 2012 o OXIA κυκλοφόρησε το δεύτερο του album ‘Tides Of Mind’ στο Γαλλικό label Infiné Music, όπου για πρώτη φορά συνεργάστηκε με καλλιτέχνες όπως Miss Kittin, Mesparrow και Scalde, ενώ το 2016, κυκλοφόρησε το ‘Unity EP’, με σφιχτά και πλούσια μπάσα συνοδευόμενο από αέρινα φωνητικά μετατρέποντας αυτό το EP σε ένα τέλειο όπλο χορού!

Feel the Sand, Feel the Sea, Feel the Air
Live the Experience

Event Info:
Doors Open: 21:00
Είσοδος: 10€ με ποτό ή μπύρα (cocktails – special drinks + 2€)
Τοποθεσία: Ακτή του Ήλιου, Άλιμος
Μετακίνηση: Τραμ στάση «Καλαμάκι», Λεωφορεία: 101,142, A1, A2, B1, B2, X96 στάση 3η Καλαμακίου – Transportation Check Link: http://www.zee.gr/stop/1549
Πληροφορίες – Κρατήσεις: 697 0367 684

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαρ. 2024
ΕΦΕΣ
19:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;