7 λάθη που όλοι κάνουμε όταν ετοιμαζόμαστε για ταξίδι στο εξωτερικό!
Τα λάθη διορθώνονται, ευτυχώς!

Υπάρχουν λάθη που όλοι μας κάνουμε και πρέπει να δίνουμε ιδιαίτερη σημασία!

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι σε κάποιον προορισμό του εξωτερικού και νομίζεις πως όλα είναι έτοιμα; Μήπως να το ξανασκεφτείς;

Πολλές φορές ενθουσιαζόμαστε τόσο πολύ με την ιδέα ότι επιτέλους θα μπούμε σε ένα αεροπλάνο και θα πάμε κάπου διαφορετικά ,που ξεχνάμε κάποια βασικά πράγματα και κάνουμε λάθη!

Αυτά είναι κάποια λάθη που δε δίνουμε σημασία: 

1.Ξεχνάμε να ελέγξουμε τα «κιλά» που επιτρέπονται για τις βαλίτσες μας. Ειδικά τη χειραποσκεύη μας! Πολλές φορές δημιουργείται θέμα κατά το check in και καλούμαστε να πληρώσουμε παραπάνω χρήματα.

2.Το wi-fi! Νομίζουμε πως όπου και αν πάμε, πως  η σύνδεση θα είναι καλή! Αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα! Σε πολλές χώρες, όπως η Τουρκία το wi-fi δεν είναι και στα καλύτερα του με αποτέλεσμα να αργεί σημαντικά!

3.Βάζουμε τα χρήματα μας όπου να ναι και νομίζουμε πως κανείς δεν προσέχει την κίνηση μας. Θέλει προσοχή στο εξωτερικό (καλά, και στο εσωτερικό!) καθώς υπάρχουν αρκετοί επιτήδειοι στα αεροδρόμια που παρατηρούν την κάθε κίνηση μας.

4.Γεμίζουμε τις βαλίτσες μας με άχρηστα πράγματα! Δεν είναι αναγκαία όλα! Ειδικά, σαμπουάν και άλλα είδη που μπορούμε να βρούμε σε ένα super market! Άσε που αυξάνουν το βάρος της βαλίτσας.

5.Δεν παίρνουμε μαζί μας αρκετά χρήματα και νομίζουμε πως η κάρτα θα μας σώσει. Το θέμα είναι ότι με την κάρτα χάνεις τον έλεγχο και επίσης θέλει προσοχή γιατί σε πολλές χώρες κάποιες κάρτες δε γίνονται αποδεκτές.

6.Κάνουμε πολλά πράγματα. Ειδικά όταν έχουμε λίγες μέρες διαμονής σε κάποια χώρα προσπαθούμε να τα προλάβουμε όλα και είμαστε «κομμάτια». Βρες αυτά που είναι πιο σημαντικά και επικεντρώσου εκεί. Θα το ευχαριστηθείς περισσότερο.

7.Δεν εκτυπώνουμε όλα μας τα έγγραφα και πρέπει να το κάνουμε. Ακόμη και τα χαρτιά που αφορούν τα ταξίδι σου (εισιτήρια)  πρέπει να τα εκτυπώσεις, Μπορεί να μην έχεις τη δυνατότητα να μπεις στο mail σου και να τα χρειαστείς.

Δες και αυτό: Νέα σχέση: Αυτά είναι τα 6 λάθη που κάνεις στην αρχή και πρέπει να προσέξεις!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;