5 ταινίες του Edward Norton που πρέπει να δεις!
Oι ταινίες του ηθοποιού που πρέπει να ξέρεις!

Οι ταινίες του ηθοποιού είναι καταπληκτικές και σίγουρα πρέπει να δεις κάποιες από αυτές γιατί είναι εξαιρετικός ηθοποιός!

Ο Edward Norton είναι αγαπημένος και κάποιες από τις ταινίες του δε γίνεται να μην της έχεις δει, καθώς πολλοί αναφέρονται σε αυτές συχνά!

Έχω βαρεθεί να στο λέω, αλλά δε γίνεται να αράξεις και να δεις ταινίες, χωρίς να φτιάξεις ποπ κορν! Ετοιμάσου και απόλαυσε!

1.American History X

O 16χρόνος Ντάνι γράφει μια ιδιότυπη εργασία για το μάθημα της ιστορίας με θέμα τις περιστάσεις που οδήγησαν στη φυλακή τον μεγαλύτερο αδερφό του Ντέρεκ. Μέσα από το κείμενο της εργασίας και αλλεπάλληλα φλασ μπακ σε ασπρόμαυρο πληροφορούμαστε τα γεγονότα που καθόρισαν τη συμπεριφορά του τελευταίου. Η δολοφονία του πατέρα του τον ωθεί σε μια φιλοσοφία μίσους στην οποία διοχετεύει την αδιαμφισβήτητη ευφυία του. Μετατρέπεται σε αρχηγό ενός τοπικού κινήματος νεοναζί για να βρεθεί στη συνέχεια στη φυλακή για διπλή ανθρωποκτονία. Πλήρως αναμορφωμένος πλέον προσπαθεί να σώσει τον αδερφό του ο οποίος τον λάτρευε σαν είδωλο από τη βία και τον φανατισμό που πρέσβευε.

2.Fight Club

Ο υλικός κορεσμός και η αίσθηση της κενότητας οδηγούν ένα γιάπη στην αϋπνία. Από εκεί στα μεταμεσονύχτια κέντρα υποστήριξης για κάθε πικραμένο. Τελικά, στη γνωριμία με τον Τάιλερ Ντέρντεν, έναν μυστηριώδη αναρχικό λούμπεν. Αυτός θα τους προτείνει την ίδρυση του Fight Club , όπου οι αλλοτριωμένοι αστοί θα εκτονώνονται μέχρι τελικής πτώσης.

3.Κόκκινος δράκος

Ο Will Graham, πράκτορας του FBI, τρία χρόνια μετά την παραίτηση του, αναλαμβάνει να πιάσει έναν μανιακό δολοφόνο, μετά από την παράκληση ενός πρώην συνάδελφου του. Ζητάει βοήθεια από τον Δρ. Hannibal “The Cannibal” Lecter, με σκοπό να συλλάβει τον δολοφόνο και να επαναφέρει τη δικαιοσύνη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο ίδιος ο δολοφόνος αντλεί προσωπικές πληροφορίες για τον Graham και την οικογένεια του από τον Dr. Lecter.

4.The Illusionist

Στη Βιέννη του 20ου αιώνα, ο νεαρός μάγος Άιζενχαϊμ (Edward Norton) ερωτεύεται την πριγκίπισσα Σοφία (Jessica Biel). Τα πράγματα δυσκολεύουν όταν η πριγκίπισσα ετοιμάζεται να παντρευτεί τον πρίγκιπα Λεοπόλδο (Rufus Sewell). Ο Άιζενχαϊμ θα χρησιμοποιήσει τις μαγικές του δυνάμεις για να κερδίσει την αγαπημένη του, υπονομεύοντας την ασφάλεια ενός ολόκληρου βασιλείου.

5. The Incredible Hulk

Ο καθηγητής Γενετικής Μπρους Μπάνερ, ζώντας στη σκιά, αναζητά τη θεραπεία για την ιδιότυπη κατάστασή του, εξαιτίας της οποίας, όποτε βρίσκεται σε συναισθηματική φόρτιση, μεταμορφώνεται σε… ένα τεράστιο, οργισμένο, πράσινο πλάσμα. Ενώ προσπαθεί να ξεφύγει από εκείνους που τον καταδιώκουν για να του κλέψουν τις δυνάμεις, ο Μπρους πλησιάζει στη θεραπεία που θα τον λυτρώσει και θα μπορέσει να είναι επιτέλους μαζί με τη γυναίκα που αγαπά… Αλλά, όλα ανατρέπονται μόλις εμφανίζεται στο προσκήνιο ένα νέο, εξίσου τρομακτικό πλάσμα, το οποίο απειλεί τη Νέα Υόρκη…

Δες και αυτό: 5 ταινίες για εσένα που σου αρέσει ο Bruce Willis

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;