Στις 27 Μαΐου βγαίνει ο πρωταθλητής!
Φαντασμαγορικές στιγμές αναμένονται στην Πανελλήνια τελική φάση του Gillette Unileague!

Kαι να που μπαίνουμε στην τελική ευθεία για τον πρωταθλητή! Tο 17o Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 5×5 Φοιτητών & Σπουδαστών Gillette Unileague ετοιμάζεται να ολοκληρώσει τους αγώνες του σε όλη την Ελλάδα, με τις ομάδες να τα δίνουν όλα για να κερδίσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για την τελική φάση στο Βόλο! Εκεί, στο διάστημα 25-27 Μαΐου, θα διεξαχθεί η τελική φάση, στην οποία οι εκπλήξεις θα είναι πολλές για τους θεατές και τους συμμετέχοντες!

Η οργανωτική επιτροπή έκανε γνωστές τις λεπτομέρειες για τη μεγάλη γιορτή, η οποία θα κορυφωθεί με τον τελικό της Κυριακής 27 Μαΐου. Θα υπάρξει εντυπωσιακό stand-up comedy με τον Χριστόφορο Ζαραλίκο, ενώ οι cheerleaders του Ολυμπιακού ετοιμάζουν φαντασμαγορικές χορογραφίες. Παιχνίδια και side-events, αλλά και πολλά δώρα θα κερδίσουν και όσοι παρακολουθήσουν την τελική φάση στο Olimpico (τέρμα Ζαλόγγου).

Θα πρέπει να θυμίσουμε εδώ ότι η πρωταθλήτρια ομάδα κερδίζει αυτόματο δικαίωμα συμμετοχής της ομάδας στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Unileague Euro 2018 με ομάδες από 10 χώρες, ενώ από τη δεξαμενή του πρωταθλήματος απαρτίζεται η Ελληνική Ομάδα minifootball, η οποία θα εκπροσωπήσει τη χώρα στο παγκόσμιο πρωτάθλημα της Πορτογαλίας τον προσεχή Σεπτέμβρη!

Το Old Spice, χρυσός χορηγός του Gillette Unileague, μετράει 80 χρόνια εμπειρίας στο να βοηθάει τους άντρες να μυρίζουν σαν αληθινοί άντρες μέσα από τη πλούσια σειρά προϊόντων που διαθέτει: αποσμητικά, αντιιδρωτικά, αφρόλουτρα και αρώματα.

Το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Φοιτητών & Σπουδαστών στηρίζει και η Umbro, το Vodafone CU, η ANEK LINES, το www.ekdromi.gr, το iyouth.gr και η NIKON Δαμκαλίδης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

04-03-2024

Αγιος Γορδιος

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
29 Μαρ. 2024
ΦΕΝ
19:45
-
ΑΛΜΠ
29 Μαρ. 2024
ΒΙΡ
21:30
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;