Eurovision 2018 Ισραήλ: «Αποκωδικοποιήσαμε» το τραγούδι της Netta και καταλάβαμε τι σημαίνει!
Eurovision 2018 Ισραήλ: Έπρεπε κάποια στιγμή να το κατανοήσουμε!

Eurovision 2018 Ισραήλ: Είναι ένα από τα φοβορί!

Στη Eurovision 2018 έχουμε δει πολλές συμμετοχές, αλλά δυο είναι αυτές που ξεχωρίζουν! Η Ελένη Φουρέϊρα με το τραγούδι «Fuego» και η Netta με το τραγούδι «Toy.

Οι δυο τραγουδίστριες «κονταροχτυπιούνται» στα στοιχήματα για την πρώτη θέση και όλοι περιμένουν με αγωνία να δουν ποια θα είναι τελικά η νικήτρια της Eurovision 2018!

Το Ισραήλ είναι μια χώρα που έχει γνωρίσει νίκες στο παρελθόν με τους: Izhar Cohen και Alphabeta το 1978 με το τραγούδι A-Ba-Ni-Bi, Gali Atari και  Milk and Honey με το τραγούδι  Hallelujah το 1979 και Dana International το 1998 με το τραγούδι Diva.

Αυτή τη φορά η χώρα διεκδικεί την πρωτιά με τη Netta και το τραγούδι «Toy» που κατάφερε να δημιουργήσει γερό buzz όταν κυκλοφόρησε!

Το τραγούδι «Toy» έχει ιδιαίτερο ήχο και μερικές φορές μπορεί να σου πιάσουν λιγουλάκι τα νεύρα σου , γιατί η τραγουδίστρια ακούγεται σαν να χρησιμοποιεί τη φωνή μιας κότας αλλά αυτό γίνεται για κάποιον λόγο.

Όπως έχει πει η ίδια στο BBC το κομμάτι δημιουργήθηκε για να εκφράσει το κίνημα #Metoo – το κίνημα που πλέον είναι παγκόσμιο και αφορά τις γυναίκες που έχουν δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και κακοποίηση- και η Netta θέλει με αυτό να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα στην Ευρώπη.

Καθώς ακούς το τραγούδια, μπορείς να καταλάβεις πως απευθύνεται σε κάποιον άνδρα και του λέει πως δεν είναι το παιχνίδι του, αλλά τα κακαρίσματα μάλλον χρησιμοποιούνται για να δείξουν πως αυτός ο άνδρας είναι «κότα». Μάλιστα κάνει και την κίνηση.

Συγκεκριμένα ακούς αυτό: 

He’s a bucka-mhm-buckbuckbuck-mhm boy
Bucka-mhm-buckbuckbuck

Η Netta προσπαθεί με αυτό το τραγούδι να δείξει σε όλους πως πρέπει να αποδέχονται τον εαυτό τους και αποκαλεί τη γυναίκα που ακούει το κομμάτι της Wonder Woman. Οι στίχοι του τραγουδιού φαίνονται σχετικά περίεργοι αφού μέχρι και ο Πίκατσου (σαν παιχνίδι) αναφέρεται σε κάποιο σημείο.

Παρόλο που πρόκειται για ένα τραγούδι που περνάει μήνυμα, είναι εξαιρετικό «ανεβαστικό» και οι ήχοι που ακούγονται σε ξεσηκώνουν!

Άκουσε το:

 

Δες και αυτό: Eurovision 2018: Αυτό δεν το περιμέναμε! Ο Deadpool τα «βάζει» με τον διαγωνισμό! (video)

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
20 Απρ. 2024
ΟΦΗ
18:30
-
Βόλ
20 Απρ. 2024
Αστ
19:30
-
Παν
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ
20 Απρ. 2024
ΑΡΗΣ
17:15
-
ΚΟΛ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;