ΕΦΚΑ κατασκηνώσεις 2018: Ποιοι είναι οι δικαιούχοι για το πρόγραμμα;
Δείτε αναλυτικά για το κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ!

Έγκριση δόθηκε με σχετική απόφαση για το πρόγραμμα ΕΦΚΑ κατασκηνώσεις 2018.

Το κατασκηνωτικό πρόγραμμα για τη θερινή περιόδο του έτους 2018 όπως προκύπτει από σχετική απόφαση ξεκινά, ενώ αναμένεται η πρόσκληση του Ταμείου για την έναρξη των αιτήσεων για την φιλοξενία στις κατασκηνώσεις των τέκνων των ασφαλισμένων του.

Όπως υπαγορεύει το έγγραφο του υπουργείου Εργασίας που επικαλείται ο υφυπουργός Κοιννωικών Ασφαλίσεων, κ. Πετρόπουλος, κάνει γνωστό ότι εγκρίνεται η απόφαση του Διοικητικού σας Συμβουλίου του ΕΦΚΑ, σχετικά με τη διάθεση συνολικού ποσού 16.528.392,00 €, για την κάλυψη δαπανών φιλοξενίας σε ιδιωτικές παιδικές κατασκηνώσεις, παιδιών που έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο κατασκηνωτικό πρόγραμμα του ΕΦΚΑ θερινής περιόδου έτους 2018.

Μετά την έγκριση από το ΔΣ του Ε.Φ.Κ.Α., εγκρίθηκε η συμμετοχή των παιδιών των ασφαλισμένων των Ταμείων που υπάγονται στο υπερταμείο κοινωνικών ασφαλίσεων.

ΕΦΚΑ κατασκηνώσεις 2018 – Ποιοι έχουν δικαίωμα συμμετοχής;

Ωφελούμενοι με δικαίωμα συμμετοχής στις θερινές κατασκηνώσεις έχουν τα παιδιά που ασφαλίζονται στους τομείς ασφάλισης του Ε.Φ.Κ.Α.

Σύντομα αναμένεται πως θα εκδοθεί και η σχετική πρόσκληση για την έναρξη των αιτήσεων για τις κατασκηνώσεις του Ε.Φ.Κ.Α.

Με πληροφορίες από το dikaiologitika.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;