5 ταινίες του Anthony Hopkins που πρέπει να δεις!
Οι ταινίες του ηθοποιού θα σου αρέσουν!

Οι ταινίες του Anthony Hopkins είναι διαχρονικές και πρέπει οπωσδήποτε να τις δεις!

Άλλη μια μέρα ψάχνεις να βρεις τι ταινία να δεις και δε ξέρεις;

Αυτές είναι οι ταινίες που πρέπει να δεις: 

1.The Silence of the Lambs

Ένας ψυχοπαθής απαγάγει και σκοτώνει νεαρές γυναίκες. Το FBI βρίσκεται σε απόγνωση. Μόνο ένας τρελός θα μπορούσε να προβλεψει τις κινήσεις του δράκου και να δώσει πληροφορίες που θα οδηγούσαν στη σύλληψή του. Κι ο τρελός αυτός βρέθηκε. Είναι ο Χάνιμπαλ Λέκτερ, ο ισοβίτης μανιακός δολοφόνος, πρώην ψυχίατρος, που σκότωνε και έτρωγε τα θύματα του. Η πράκτωρ Κλαρίς Στέρλιν θα αναλάβει να συνεργαστεί με τον κανίβαλο ψυχίατρο για να βρεθεί στα ίχνη του δράκου…

2.Red Dragon

Ο Will Graham, πράκτορας του FBI, τρία χρόνια μετά την παραίτηση του, αναλαμβάνει να πιάσει έναν μανιακό δολοφόνο, μετά από την παράκληση ενός πρώην συνάδελφου του. Ζητάει βοήθεια από τον Δρ. Hannibal “The Cannibal” Lecter, με σκοπό να συλλάβει τον δολοφόνο και να επαναφέρει τη δικαιοσύνη. Το πρόβλημα όμως είναι ότι ο ίδιος ο δολοφόνος αντλεί προσωπικές πληροφορίες για τον Graham και την οικογένεια του από τον Dr. Lecter.

3.Meet Joe Black

Ο θάνατος εμφανίζεται στον μεγιστάνα των μέσων ενημέρωσης William Parrish (Anthony Hopkins) με τη μορφή του Brad Pitt και του ζητάει να γίνει ο ξεναγός του στα γήινα πράγματα … όσο θα του κεντρίζει κάτι το ενδιαφέρον του , ο William Parrish θα κερδίζει λεπτά , μέρες , βδομάδες … ζωής . Τι γίνεται όμως όταν ο Θάνατος ερωτεύεται την κόρη (Claire Forlani) του μεγιστάνα ; … Στο μεγαλειώδες πάρτη για τα 65α γενέθλιά του τι πρόκειται να συμβεί ;

4.Hearts in Atlantis

Ο μεσήλικας φωτογράφος Μπομπι Γκαρφιλντ, επιστρέφει έπειτα από χρονιά στη γενέθλια πόλη του για να παραβρεθεί στην κηδεία ενός φίλου κι αυτό γίνεται η αφορμή να ξετυλιχθεί το κουβάρι των αναμνήσεων της παιδικής του ηλικίας. Μέσα από τις μνήμες του, μεταφερόμαστε στο 1960, τότε που ο, εντεκάχρονος τότε Μπομπι, θα ζήσει το τελευταίο καλοκαίρι της αθωότητας του. Η άφιξη ενός παράξενου ανθρώπου με υπερφυσικά χαρίσματα, του Τεντ Μπροτιγκαν, νοικάρη του πρώτου ορόφου του σπιτιού που ο Μπομπι ζει με την αυτάρεσκη μητέρα του, θα του σημαδέψει τη ζωή ανεξίτηλα. Μέσα από τη γνωριμία του με τον Τεντ, ο μικρός Μπομπι θα βρει τη δύναμη να οραματιστει, για πρώτη φορά τη δυνατότητα της αγάπης και της φίλιας και θα βυθιστεί σε ένα μαγικό κόσμο όπου θα ακούσει να αναδύεται μια γλυκιά μουσική- αυτή της περιπέτειας της ανθρώπινης ύπαρξης.

5.The Rite

Εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα, η ταινία αφηγείται την ιστορία του φοιτητή Μάικλ Kόβακ , ο οποίος παρακολουθεί μία σχολή για τον εξορκισμό στο Βατικανό, παρά τις αμφιβολίες του σχετικά με την αμφιλεγόμενη αυτή πρακτική αλλά και τη ίδια του την πίστη. Μόνο όταν πηγαίνει ως μαθητευόμενος στον εκκεντρικό Πάτερ Λούκας (Άντονι Χόπκινς), έναν πασίγνωστο ιερέα, ο οποίος έχει πραγματοποιήσει χιλιάδες εξορκισμούς αρχίζουν οι αντιστάσεις του να κάμπτονται. Καθώς παρατηρεί μία προβληματική περίπτωση που φαίνεται να ξεπερνά ακόμη και τις δεξιότητες του Πάτερ Λούκας, αρχίζει να συνειδητοποιεί το μέγεθος του φαινομένου που καλείται να ερευνήσει και το οποίο δεν μπορεί να εξηγήσει ή να ελέγξει … και έρχεται αντιμέτωπος με ένα κακό. τόσο βίαιο και τρομακτικό, που τον αναγκάζει να αμφισβητήσει όλα όσα πιστεύει.

Δες και αυτό: 5 ταινίες του Leonardo DiCaprio που πρέπει να δεις μια φορά στη ζωή σου!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
24 Απρ. 2024
Λαμ
17:00
-
ΠΑΟ
24 Απρ. 2024
Άρη
19:30
-
Ολυ
23 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:30
-
ΜΑΚ
23 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
 2