MasterChef 2018: Το πρώτο μήνυμα του Τιμολέοντα Διαμαντή μετά τη νίκη!
Τρελάθηκε το αγόρι με τη νίκη!

Ο Τιμολέων Διαμαντής  είναι ο νικητής MasterChef 2018

Ο 28χρονος σεφ κατάφερε να κερδίσει τον τελικό του μαγειρικού διαγωνισμού και θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους του στο Instagram με το παρακάτω μήνυμα:

Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους .. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής!
Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας…! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο..

Κάπως έτσι πέφτουνε οι τίτλοι τέλους .. Νιώθω τόσο τυχερός και τόσο ευλογημένος που με αξίωσε ο Θεός να ζήσω τόσο έντονα αυτό το ταξίδι και να βγω Νικητής! Περάσαμε όλοι μαζί χαρές και λύπες που ποτέ μα ποτέ δεν θα σβήσουν από την μνήμη μου.. Ευχαριστώ όλους εσάς που με στηρίξατε σε όλη την διάρκεια του διαγωνισμού! Ένα μεγάλο ευχαριστώ στην παραγωγή, στο κανάλι, στην οικογένεια μου, σε όλα τα παιδιά που πήραν μέρος στο Masterchef και στους τρεις υπέροχους κριτές μας…! Το δωμάτιο των νικητών τα κατάφερε και έκανε τον στόχο πραγματικότητα!! Υ. Γ Κάποιες φορές η αφοσίωση κερδίζει το ταλέντο.. #MasterChefGR #StarChannelTv #teamtimoleon @starchanneltv

A post shared by Τιμολέων Διαμαντής (@timoleon_diamantis) on

Δες και αυτό: Τιμολέων Διαμαντής: 5 πράγματα για τον παίκτη του Master Chef 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
18 Απρ. 2024
LOS
19:45
-
Ast
18 Απρ. 2024
Φιο
19:45
-
Vik
18 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
3'
48 - 42
ΠΡΟΜ
19 Απρ. 2024
ΠΑΟ
20:15
-
ΠΕΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;