Έχασες το Youth Empowered στον Βόλο;
Μπες στο www.youthempowered.gr και ξεκίνησε το δικό σου ταξίδι με προορισμό το επάγγελμα που ονειρεύεσαι!

Το Youth Empowered στον Βόλο ήταν ένα τετραήμερο γεμάτο γνώση και εμπειρία, μέσα από μια σειρά παρουσιάσεων και workshops από μέντορες, στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργαζόμενων φορέων και εταιρειών. Συνολικά 100 συμμετέχοντες, 18-30 ετών, βρέθηκαν στον Πολυχώρο Τσαλαπάτα για 4 ημέρες μαζί με 50 στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον αλλά και των συνεργατών του προγράμματος. Μοναδικός τους στόχος να τους μεταφέρουν τη γνώση και την εμπειρία τους και να απαντήσουν στις ερωτήσεις των νέων, βοηθώντας τους έτσι να πετύχουν τα επαγγελματικά τους όνειρα.

Οι νέοι που συμμετείχαν είχαν και τη μοναδική ευκαιρία να είναι οι πρώτοι που ήρθαν σε επαφή με τους νέους στρατηγικούς συνεργάτες του προγράμματος. Η METRO AEBΕ, η εταιρεία που διαθέτει τις αλυσίδες My market και METRO Cash & Carry, συμμετείχε για πρώτη φορά ως στρατηγικός συνεργάτης απασχόλησης και η Microsoft ως στρατηγικός συνεργάτης ψηφιακών δεξιοτήτων.

Οι συμμετέχοντες παρακολούθησαν σεμινάρια για τις προσωπικές τους δεξιότητες και τη σωστή προετοιμασία για μια επιτυχημένη συνέντευξη, μέσα από προσομοίωση και έμαθαν πώς να χρησιμοποιούν έξυπνα και αποτελεσματικά τα social media για να δημιουργήσουν ένα ελκυστικό προφίλ για μελλοντικούς εργοδότες. Στο σεμινάριο διδάχθηκαν βασικές γνώσεις οικονομικών και project management, αλλά και τεχνικές πωλήσεων και διαπραγματεύσεων.

Αλλά όλα αυτά μπορεί να τα βρεις και εσύ καθ’ όλη τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα από τη διαδικτυακή πλατφόρμα του προγράμματος www.youthempowered.gr . Ένα digital hub με διαρκή εκπαιδευτική δραστηριότητα και feedback με σκοπό την ενδυνάμωση των δεξιοτήτων των νέων στην προσπάθεια τους για επαγγελματική αποκατάσταση και προσωπική βελτίωση. Tα e-learnings καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα ενοτήτων όπως διαχείριση χρόνου, δεξιότητες διαπραγμάτευσης, project management, πώς να ξεχωρίσει το βιογραφικό σου, σωστή προετοιμασία για συνέντευξη, πώς να αξιοποιήσεις το δίκτυο επαφών σου, δεξιότητες πωλήσεων και πολλά άλλα.

Μια δυναμική ομάδα από μέντορες, καταξιωμένα στελέχη της Coca-Cola Τρία Έψιλον και των συνεργατών του προγράμματος, περιμένουν όσους εγγραφούν για να μοιραστούν μαζί τους πολύτιμες πληροφορίες από την αγορά εργασίας. Και όλο αυτό εντελώς μα εντελώς δωρεάν με μία απλή www.youthempowered.gr.

Επιπλέον, στην πλατφόρμα πραγματοποιούνται και προγραμματισμένα live session μαθήματα με μέντορες του προγράμματος. Στα virtual classrooms, όπως ονομάζονται, οι νέοι έχουν τη δυνατότητα άμεσης επαφής και επικοινωνίας με τον μέντορά τους, παρακολουθούν τις παρουσιάσεις και κάνουν ερωτήσεις σε ό,τι χρειάζονται και αποκτούν μία άμεση επικοινωνία μαζί τους.

To Youth Empowered ξεκίνησε το 2017 σε συνεργασία με περισσότερες από 10 εταιρείες, οργανισμούς, και στρατηγικό συνεργάτη το kariera.gr, για να δώσει στους νέους 18-30 ετών που βρίσκονται εκτός αγοράς εργασίας, δεξιότητες, καθοδήγηση και επαγγελματική δικτύωση, ώστε να διεκδικήσουν ουσιαστικές ευκαιρίες απασχόλησης. Στόχος του προγράμματος είναι μέχρι το 2020, να βοηθήσει 20.000 νέους, ώστε να θέσουν τις βάσεις για το μέλλον τους. Μέχρι σήμερα στην διαδικτυακή πλατφόρμα οι συμμετέχοντες έχουν ξεπεράσει τους 3.000 ενώ ήδη περισσότεροι από 250 νέοι έχουν συμμετάσχει στα σεμινάρια Youth Empowered που πραγματοποιήθηκαν στο Ηράκλειο Κρήτης και στη Θεσσαλονίκη και στον Βόλο.

Το Youth Empowered εντάσσεται στην ευρύτερη πλατφόρμα προγραμμάτων της Coca-Cola Τρία Έψιλον και της Coca-Cola που απευθύνονται στους νέους της χώρας μας με στόχο να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους βοηθήσουν έμπρακτα στην αναζήτηση εργασίας, στην ανάληψη επιχειρηματικών πρωτοβουλιών και στην αξιοποίηση ευκαιριών για το μέλλον που ονειρεύονται. Από το 2015 έως και σήμερα, περίπου 4000 νέοι έχουν συμμετάσχει σε προγράμματα, όπως το Πρόγραμμα ενίσχυσης της απασχολησιμότητας Youth Empowered, οι Σχολές Επιχειρηματικότητας, αλλά και το πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης ReGeneration, μια πρωτοβουλία των Global Shapers Athens Hub που υποστηρίζεται ενεργά, μεταξύ άλλων, από τo Ίδρυμα της Coca-Cola (Τhe Coca-Cola Foundation) και την Coca-Cola.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

15-02-2024

Νέα Σμύρνη

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Μαρ. 2024
Παν
15:00
-
Αστ
30 Μαρ. 2024
Βόλ
17:30
-
Κηφ
28 Μαρ. 2024
ΖΑΛΓΚ
20:00
-
ΜΛΝ
28 Μαρ. 2024
ΠΑΡ
21:30
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;