Είναι το σπίτι σου τόσο έξυπνο όσο εσύ; Αν όχι, δες αυτά τα 8 αντικείμενα!
Η τεχνολογία τρέχει και έτσι πρέπει να τρέχουμε και εμείς!

Δεν νοείται να είσαι νέος και ωραίος και να μην γνωρίζεις πόσα «έξυπνα» gadget υπάρχουν πλέον εκεί έξω, ενώ ο 3χρονος φίλος μου ήδη χειρίζεται το tablet με περίσσεια ευκολία. Έψαξα και βρήκα ό,τι πιο έξυπνο κυκλοφορεί για το σπίτι και στο παρουσιάζω!

ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ WI-FI

Μικρή, διακριτική και την τοποθετείς όπου θέλεις μέσα στο σπίτι! Και γιατί είναι έξυπνη; Γιατί μπορείς να παρακολουθείς όποια γωνία του σπιτιού σου θέλεις, μέσα από το κινητό σου! Και το κόστος; Ελάχιστο! Δες την εδώ!

ΠΕΡΙΣΤΡΕΦΟΜΕΝΗ ΚΑΜΕΡΑ WI-FI

Αν τώρα θέλεις να παρακολουθείς μεγαλύτερο χώρο με 360ο περιστροφή θα επιλέξεις την περιστρεφόμενη εκδοχή της έξυπνης κάμερας! Και οι δύο κάμερες με το που εντοπίσουν κίνηση σε ενημερώνουν με ειδοποίηση στο κινητό σου. Για αυτή την επιλογή, δες εδώ!

ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΚΑΜΕΡΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ

Για το μέσα σε κάλυψα, μπορείς να παρακολουθείς τα πάντα! Για το έξω, έχω και εδώ τη λύση! Ποιος θα τολμήσει να περάσει μπροστά από την πόρτα σου όταν ξέρει πως θα τον δεις αμέσως; Με την εξωτερική κάμερα μπορείς να τελειοποιήσεις την προστασία του σπιτιού σου με πολύ οικονομικό τρόπο και όλα από απόσταση και από την ευκολία του κινητού σου. Αγόρασε και την εξωτερική κάμερα εδώ!

ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ ΑΦΗΣ Q3

Πάμε στα ενδότερα να δεις τι έχω να σου δείξω και θα σε μαγέψω. Το πιο μοντέρνο φωτιστικό είναι αυτό, με επιλογή στο χρώμα του φωτός που θέλεις αλλά και γωνία κλίσης! Όλα με touch πλήκτρα και σούπερ σχεδιασμό. Μπορείς να δεις όλα τα χαρακτηριστικά εδώ!

WIFI EXTENDER PLUS

Δεν χρειάζεται να πω πολλά, το κατάλαβες και από τον τίτλο! Μια συσκευή που κάνει το σήμα του δικτύου σου να «εκτοξεύεται» σε όλο το σπίτι! Απλά το βάζεις στην πρίζα και η ισχύς του ασύρματου σήματος του υφιστάμενου δικτύου σου, διπλασιάζεται! Πάρε το δικό σου εδώ!

ΠΡΙΖΑ WI-FI & ΠΟΛΥΠΡΙΖΟ WIFI

Και τώρα σε πάω σε άλλο level εξυπνάδας! Πρίζα και πολύπριζο που μπορείς να ελέγξεις απομακρυσμένα από το κινητό σου! Εξοικονομείς ηλεκτρικό ρεύμα και προστατεύεις το περιβάλλον αποκτώντας τον έλεγχο των συσκευών του σπιτιού σου ακόμα και όταν είσαι μακριά. Όσο για το πολύπριζο, υπάρχει η δυνατότητα να λειτουργείς την κάθε υποδοχή ξεχωριστά. Προμηθεύσου την πρίζα wi-fi εδώ και το πολύπριζο εδώ!

ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΣΥΣΚΕΥΩΝ RM

Last but not least, αυτή η σούπερ έξυπνη συσκευή με την οποία βάζεις όλα τα τηλεκοντρόλ σε ένα ντουλάπι και είσαι άρχοντας! Με ένα κουμπί μπορείς να ελέγξεις όλες τις ηλεκτρονικές συσκευές του σπιτιού σου που διαθέτουν τηλεκοντρόλ! Τηλεόραση, στερεοφωνικό, air- condition. Όλα από μακριά! Βρες το εδώ!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Ηρακλειο

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;