5 ταινίες που θα σε κάνουν να «βγάλεις» τον εγκληματολόγο που κρύβεις!
Οι ταινίες αυτές θα σε κάνουν να προβληματιστείς!

Οι ταινίες αυτές θα κάνουν το μυαλό σου να πάρει περίεργες στροφές!

Σαββατοκύριακο έρχεται και μπορεί να μην έχεις όρεξη να βγεις και να παρτάρεις με τους κολλητούς σου, γιατί μπορεί να αισθάνεσαι την κούραση να σου «χτυπάει» την πόρτα.

Υπάρχουν ταινίες που μπορούν να σε κάνουν να βγάλεις από μέσα σου τον εγκληματολόγο που κρύβεις και να ανακαλύψεις μυστήρια μονοπάτια!

Αυτές είναι λοιπόν οι ταινίες! 

1.the crimson rivers

Ο έμπειρος αστυνόμος Πιέρ Νιμάν πρέπει να διαλευκάνει μια σειρά στυγερών εγκλημάτων σε μια απομακρυσμένη πανεπιστημιακή κοινότητα, ενώ ο νεαρός Μαξ Κερκεριάν να διερευνήσει τη βεβήλωση του τάφου μιας κοπέλας. Σύντομα, αποκαλύπτεται ότι οι δύο υποθέσεις συγκλίνουν μεταξύ τους και οι δύο αστυνόμοι ενώνουν τις δυνάμεις τους ενάντια σε κάτι το τρομακτικά μακάβριο.

2.Insomnia

Στην παγωµένη Αλάσκα, ο ήλιος του µεσονυχτίου καθοδηγεί τους ντετέκτιβ Γουίλ Nτόρµερ και Χαπ Έκχαρτ στην αναζήτηση ενός ιδιόρρυθμου δολοφόνου, παρά την παρελκυστική τακτική της τοπικής αστυνομίας. Mε τη συνδροµή της ανερχόµενης ντετέκτιβ Ελι Μπερ, θα στήσουν παγίδα στον δολοφόνο, η οποία όµως θα αποβεί µοιραία για τον Έκχαρτ µε την τραγική ευθύνη του Ντόρµερ. Η ζωή του Ντόρµερ θα γίνει µια ψυχοπαρανοϊκή κατάβαση στα άδυτα της συνείδησής του, µέσα σε ένα νοσηρό λευκό τοπίο αγρύπνιας και ενοχής. Τα χειρότερα όµως αρχίζουν όταν ο δολοφόνος Γουόλτερ Φιντς, ως µοναδικός αυτόπτης µάρτυρας, τον εκβιάζει ανοιχτά διεκδικώντας αµοιβαίο «κουκούλωµα» των υποθέσεων και µπλέκοντας τον σε ένα ύπουλο δίχτυ χειραγώγησης.

3.The Bone Collector

Ο Λίνκολν Ράιμ, ίσως ο καλύτερος αστυνομικός ντετέκτιβ της Νέας Υόρκης , μένει ανάπηρος από τραυματισμό εν ώρα υπηρεσίας. Χωρίς να μπορεί να κινήσει πλέον τα άκρα του , χάνει σιγά σιγά την θέληση του για τη ζωή. Η Αμίλια Ντονάχι , μια νεαρή αστυνομικός που καλείται να ελέγξει μια ερημική περιοχή ύστερα από καταγγελία πολίτη , ανακαλύπτει το ακρωτηριασμένο πτώμα ενός άντρα. Η Αμίλια θα ζητήσει την βοήθεια του Λινκολν για την εξιχνίαση του εγκλήματος και θα αρχίσει μια ιδιαίτερη συνεργασία.

4.Shutter Island

Καλοκαίρι 1954. Ο Αμερικανός αστυνόμος Τέντι Ντάνιελς κι ο νέος συνεργάτης του, ο Τσακ φτάνουν σ’ ένα νησί κάπου στα ανοιχτά της Αμερικής, όπου βρίσκεται το Άσκλιφ, το ψυχιατρικό νοσοκομείο για ψυχασθενείς εγκληματίες, για να διεξάγουν έρευνα για μια ασθενή που φαίνεται να δραπέτευσε μυστηριωδώς. Όταν ξαφνικά ξεσπάει μια καταιγίδα, ο Ντάνιελς βρίσκεται αποκλεισμένος εκεί και η διακριτική γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παράνοιας αρχίζει να γίνεται επικίνδυνα δυσδιάκριτη. Στο νοσοκομείο Άσκλιφ, τίποτα δεν είναι τελικά όπως φαίνεται και ο Ντάνιελς βρίσκεται έρμαιο σε “απάνθρωπες”, ριζοσπαστικές θεραπείες που περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων πειράματα με φάρμακα, βάρβαρες χειρουργικές επεμβάσεις και πλύσεις εγκεφάλου… Όσο περισσότερο πλησιάζει στην αλήθεια, τόσο πιο θολή γίνεται αυτή, και τόσο περισσότερο αρχίζει να πιστεύει ότι μπορεί να μη φύγει ποτέ από εκεί… Τουλάχιστον όχι σώος, γιατί κάποιος εκεί μοιάζει να προσπαθεί να τον τρελάνει…

5.Mystic River

Τρία παιδιά παίζουν σε μια αλάνα στη Βοστώνη και ένα τραγικό γεγονός έρχεται να τους σημαδέψει για πάντα. 25 χρόνια μετά, συναντιούνται για να εξιχνιάσουν ένα τραγικό έγκλημα. Η νεαρή κόρη του ενός βρίσκεται αγρια δολοφονημένη στο πάρκο της πόλης και ο απελπισμένος πατέρας, πρώην κατάδικος, θέλει να πάρει το νόμο στα χέρια του. Ο ένας όμως απο τους τρείς φίλους είναι ο βασικός ύποπτος!

Δες και αυτό: 5 ταινίες για εσένα που είσαι λάτρης της μαγείας!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

13-03-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;