Φοιτητική ζωή στην Αθήνα: 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις!
Η φοιτητική ζωή στην Αθήνα είναι...φίνα!

Φοιτητική ζωή…Τι ωραία!

Έδωσες εξετάσεις, υπέβαλλες το μηχανογραφικό σου και ήρθε η στιγμή που μαθαίνεις πως θα ζήσεις τη φοιτητική σου ζωή στην Αθήνα! Συγχαρητήρια λοιπόν, γιατί θα ζήσεις μεγάλες στιγμές!

Η Αθήνα είναι πραγματικά μια μαγευτική πόλη, που όσοι τη γνωρίσουν θέλουν να την ανακαλύπτουν κάθε μέρα, έχει πολλά πράγματα που μπορεί κάποιος να κάνει και είναι ιδανική για ανθρώπους σαν εσένα που θέλουν να ζήσουν πολλές εμπειρίες.

H φοιτητική ζωή είναι μια εμπειρία που θα σε μάθει πράγματα και θα ζήσεις άλλες καταστάσεις!

Αυτά είναι τα 10 πράγματα που πρέπει να ξέρεις όταν ξεκινήσεις τη φοιτητική ζωή σου στην Αθήνα! 

1.Η Αθήνα έχει πολλά μουσεία τα οποία μπορείς να επισκεφτείς και να μάθεις πράγματα.

2.Το κέντρο της Αθήνας είναι ένας πολυπολιτισμικός μικρόκοσμος της Νέας Υόρκης ή του Λονδίνου, καθώς μπορείς να ανακαλύψεις μαγαζιά που προσφέρουν στον κόσμο τη δυνατότητα να μάθουν από άλλες κουλτούρες. Θα βρεις ινδικά και ιαπωνικά μαγαζιά με τα προϊόντα της χώρας τους και μπορείς να ανακαλύψεις το πάθος σου για τη μαγειρική.

3.Η αγορά της Αθήνας είναι εξαιρετική. Στο Κολωνάκι θα βρεις γνωστά brands που υπάρχουν και σε άλλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. Στην Ερμού θα ανακαλύψεις brands που είναι γνωστά για τις οικονομικές τιμές τους ενώ στα Εξάρχεια και στο Μοναστηράκι θα βρεις vintage stores με τρομερές ευκαιρίες.

4.Καλό θα είναι να ψάξεις για σπίτια που θα βρίσκονται σε κεντρικά σημεία της πόλης και να υπάρχουν μέσα μαζικής μεταφοράς που θα σε εξυπηρετούν στη μετακίνηση σου προς τη σχολή. Περιοχές όπως η περιοχή του Ζωγράφου, το Παγκράτι και άλλες είναι μέσα στις επιλογές σου.

5.Στην Αθήνα θα έχεις την ευκαιρία να ζήσεις συναυλιακές στιγμές! Πολλές συναυλίες διοργανώνονται κατά καιρούς και Έλληνες αλλά και ξένοι καλλιτέχνες ξεκινούν από την πρωτεύουσα της Ελλάδας τις περιοδείες τους.

6.Η Αθήνα καλύπτει όλα τα γούστα. Είσαι ροκάς, τότε σίγουρα πρέπει να επισκεφτείς διάφορα στέκια στα Εξάρχεια. Είσαι alternative, τότε το Μεταξουργείο είναι μια επιλογή που πρέπει να κοιτάξεις, Είσαι ρομαντική ψυχή, τότε η Πλάκα είναι ιδανική για βόλτες το απόγευμα.

7.Στην Αθήνα θα μπορέσεις να ανακαλύψεις διάφορες «κουζίνες». Μπορείς να φας εξαιρετικό μεξικάνικο ή φαλάφελ. Επίσης έχουν δημιουργηθεί οικονομικά σουσάδικα που θα σε μυήσουν στην ιαπωνική κουζίνα.

8.Στην Αθήνα θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις πολλούς διαφορετικούς ανθρώπους, καθώς είναι η πρωτεύουσα της Ελλάδας και όλοι την επισκέπτονται!

9.Ως φοιτητής στην Αθήνα, μη ξεχάσεις να ψάξεις για διάφορες προσφορές που κάνουν διάφοροι εκθεσιακοί χώροι στους φοιτητές αλλά και να τσεκάρεις συχνά για free pass σε χώρους που μπορεί να σε ενδιαφέρουν.

10.Η Αθήνα διαθέτει από τα καλύτερα πανεπιστήμια στην Ευρώπη και υπάρχουν φοιτητές από άλλες χώρες που επισκέπτονται την πόλη με σκοπό να γνωρίσουν από κοντά τη ζωή αλλά και την εκπαίδευση που προσφέρει η χώρα. Οπότε θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ανθρώπους από άλλες χώρες!

Η Αθήνα είναι μια πόλη που περνούν όλοι φίνα, παρά το άγχος και τις έννοιες! Θα δεις πολλά, θα μάθεις πολλά και σίγουρα θα δημιουργήσεις αναμνήσεις μοναδικές!

Δες την Αθήνα όπως την παρουσιάζουν στο Instagram !

Η προτομη της Ελλης Λαμπετη μπροστα απο το σπιτι οπου ειχε ζησει για λιγο στην οδο Δελφων #neoclassic #athens #ellilampeti vintage_greece #architecture #visit_greece #Greecelover_gr #travel_greece #great_captures_greece #insta_greece #lifo #athensvoice #photovoice #athensvoice_greece #athensvoicemagazine #vintage_photos #vintage_greece #architcture #in_athens #eyeofathens #life_greece #whyathens #mysticathens #hastag_greece #athensville #great_captures_greece

A post shared by Γιωργος Τεκτονιδης (@georgioc_anec) on

No filter Acropolis ? #acropolis #athens #throwback #spring #greece #sightseeing #ancient #greek #night #nightshot #agora #travelgram #instatravel #travelblogger #travelphotography #travel #city #instalifo #followme #instagood #instadaily #instalike

A post shared by Ta(f)tia.na Sou.kova??✂️ (@tatinwanderland) on

#athens

A post shared by Cassandra’s Peregrination (@peregrinationofcassandra) on

? #streetart #owl #athens

A post shared by Alanah-Jayne Todd (@lanajaayne) on

#athens #greece

A post shared by George Kettis Jr. (@george.kettis.jr) on

#athens #spring #zappeion #ilovegreece_ #alluring_greece #alluring_athens #travelling #travellingram #athensvibe #athensvoice #athenscity #insta_greece #photoshoot #shoot2kill #igers_greece #ig_greece #great_athens #greestagram #urban_joy #urban_greece #tv_greece_ #loves_united_athens #loves_united_life #greecelover_gr #follow4follow #loves_athens #in_athens #best_of_athens_only #thisisathens #unique_greece__

A post shared by ♈ S i m e o n ♏ (@simeon_ks_) on

Location: Monastiraki | Athens | Greece⠀ ⠀ Photo: @thanos_s_phtgrph⠀ ⠀ www.dailytraveller.gr⠀ ⠀ Follow @the_daily_traveller & tag #the_daily_traveller⠀ ⠀ Check my accounts @vsiras & @bestgreekhotels #wu_greece #exclusive_greece #loves_greece #athens #team_greece #reasonstovisitgreece #greecestagram #acropolis #loves_athens #athensvoice #yperoxi_athina #athens_city #in_athens #athensgreece #visitgreece #akropolis #athens_voice #instaathens #streets_in_athens #instalifo #super_greece #parthenon #monastirakisquare #urban_greece #monastiraki #stunning_greece #athensbestpictures #colorsofgreece #exquisite_greece

A post shared by The Daily Traveller (@the_daily_traveller) on

Δες και αυτό: Φοιτητική ζωή: 5 πράγματα που σε κάνουν χαρούμενο όταν επιστρέφεις στη σχολή!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
25 Απρ. 2024
ΠΑΟ
21:15
-
ΜΑΚ
25 Απρ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΜΠΑ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 2 
 1 
  
 3